GIVEAWAY BY NAMIA BLOG

By | 03/04/2014

life-pink-bubbles-light

 

 

Kalau ikutkan saya tak rancang pun nak buat GA ini ianya datang secara spontan dan mereka yang sudi menjadi sponser GA saya ini pun di luar jangkaan saya … terima kasih banyak pada mereka yang sudi menjadi sponser GA saya…

GA kali ini tak susah mana pun  simple dan sangat mudah tapi harus menggunakan daya tumpuan yang agak tinggi dan memerlukan kesabaran yang gitu …

 

– SYARAT –

1 – terbuka kepada semua pemilik blog

2 – harus follow sosial media sponser

AIN8291 & ZFAPARTNER

iu_hazirah

umairacollection &  umairacollectionfb

Ieta Mat Saad

Putery Memory & RYRY Collections & PuteryMemory

3 – pilih 3 entry yang korang rasa terbaik dan di blog ini PETA LAMAN ( gunakan link peta laman untuk mencari entry ) dan masuk kan link entry tersebut.

4 – jangan lupa masuk kan banner atas tu

5 – link kan entry korang ke entry ini

6 – tinggalkan link penyertaan korang di entry ini di bahagian komen

7 – akhir sekali masuk kan ayat berikut di entry penyertaan korang ” GA by namia blog di taja oleh PendekarBerkuda Akuainkausiapa umairacollection umairacollections ietamatsaad puterymemory jemariberapi   Aimi Mokhtar hanisaleeya

8 – tarikh tamat GA pada 30 APRIL 2014 jam 11.59 Malam

9 – pengajur berhak mengubah syarat yang telah di tetapkan dan keputusan adalah muktamat sebarang surat menyurat tidak akan di layan.

 

– Hadiah –

– 1 x pasang seluar jeans jenama BMW
– 2 x keychan singapore
– 1 x set dove + keychain
– 1 x jam kapel
– 1 x shawl
– 3 x mask muka
– 1 x barangan dari herbalife
– 1 x Crunchy Caramel Almond
– 3 x Topup RM10
– 1 x Sabun Marine Essense
– 2 x Kotak Aksesori
– 2 x keychain dari sibu

 

Semoga berjaya 🙂

38 thoughts on “GIVEAWAY BY NAMIA BLOG

  1. Namia Cinta Post author

    terima kasih semua yang dah join .. kalau sudi ajak lah kawan2 yang lain join ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge