LOVABLE By ERRA FAZIRA

Setelah sekian lama menunggu dan hampir berputus asa akhirnya Erra Fazira telah pun melancarkan koleksi minyak wangi edisi terhad yang di beri nama Lovable & Forget Me Not. minyak wangi yang mendapat kelulusan HALAL dari International Franrance Association (IRFA) Terdiri daripada bahan semulajadi bunga – bungaan, lemon, dan oren. Buat peminat-peminat Erra Fazira apa kata dapatkan minyak wangi edisi terhad… Read More »

Wonder Cheese

Minggu lepas nampak Zura cakap pasal Wonder Cheese ni, saya tahu pasal Wonder Cheese ni pun sebab saya tengok video zukiee beberapa bulan lepas jadi saya tahu lah. Memandangkan Zura kata abang ipar dia boleh cod dekat shah alam jadi saya pun terus lah order. Pada hari kejadian saya hanya tinggalkan duit dekat guard sebab saya terpaksa keluar… Read More »

Syarikat Telco & Bahasa Tamil

  Beberapa hari lepas saya menghubungi syarikat telco untuk mintak itemize bill, macam biasalah mereka hanya mahu berhubung dengan authorize person saja. di sebabkan bos saya dah pesan kalau call syarikat telco tu guna saja nama dia untuk mudahkan urusan jadi saya pun guna saja nama bos saya. tapi ……. staff syarikat telco tersebut terus gunakan bahasa tamil… Read More »