Lazada Malaysia Mohon Maaf

Selepas satu minggu berlalu, akhirnya hari ini barang yang hilang ( baca : tersalah hantar ) sudah selamat sampai pada saya petang tadi. walaupun barang yang saya terima itu sudah terbuka bungkusannya ( mungkin di bukan oleh penerima pertama ) tapi barang berada dalam keadaan elok dan boleh di gunakan. mereka cuma tersalah hantar barang itu ke tempat… Read More »

Lazada Malaysia Sudah Kenapa?

Bulan lepas macam tu saya beli dua barang dari Lazada Malaysia menggunakan voucher yang saya dapat dari kawan blogger ( saya mintak ye bukan dia bagi ) jadi bila dah ada voucer hanya boleh beli dua barang sahaja tapi saya memang dah ada barang yang berkenan di hati. sebab barang dari overseas jadi akan ambik masa satu minggu… Read More »

Fatimah Mohsin Saingan Baru Pentas Fesyen Malaysia

  Penampilan pereka fesyen dari Singapura telah berjaya mencuri perhatian saya di majlis The KL wedding baru-baru ini yang di adakan bertempat di Mandarin Oriental Kuala Lumpur. Pada acara tersebut Fatimah Mohsin telah membawa sesuatu kelainan dalam rekaan terbaru busanan perkahwinan beliau, kali ini rekaan tersebut nampak begitu feminin.   kelainan yang di bawakan oleh Fatimah Mohsin pada… Read More »

Hotel Terbaik di PJ, Best Western Petaling Jaya

  Bercuti Dekat Petaling Jaya… Haha, mesti korang pelik kan kenapa PJ? Korang tahu tak Petaling Jaya ni merupakan salah satu kawasan tarikan utama dalam Daerah Petaling. Kalau korang nak tahu, dekat sini banyak tempat tarikan yang boleh dilawati bersama keluarga. Rata-rata tempat menarik di sini lebih kepada kawasan hiburan keluarga dan tempat membeli belah. Tempat yang paling… Read More »

Selepas Sekian Lama

  Dulu saya selalu tertanya-tanya kemana mereka semua, macam mana kehidupan mereka sekarang. saya tanya sendiri lagi adakah mereka masih ingat suatu ketika dulu? saya tiada jawapan pada masa itu dan untuk kali keberapa saya hentikan pencaian saya. Beberapa hari lepas saya nampak kawan kakak saya masukkan gambar tu di mana dia tag beberapa orang yang saya kenal… Read More »