Selepas Sekian Lama

  Dulu saya selalu tertanya-tanya kemana mereka semua, macam mana kehidupan mereka sekarang. saya tanya sendiri lagi adakah mereka masih ingat suatu ketika dulu? saya tiada jawapan pada masa itu dan untuk kali keberapa saya hentikan pencaian saya. Beberapa hari lepas saya nampak kawan kakak saya masukkan gambar tu di mana dia tag beberapa orang yang saya kenal… Read More »

Sesuatu Di Sephora

Hi korang lama kan tak menulis apa-apa dalam beberapa minggu nie, bukan tak ada benda nak tulis cuma sikit kemalasan melanda tu yang mood menulis kelaut bagai, ini menulis pun sebab terasa dah lama sangat tak menulis. Cuti raya tahun Baru Cina saya hanya jalan-jalan dalan kawasan saja ( baca : Shah Alam ) dan keluar daerah memang… Read More »

Nur’Asia Cosmetic

Pernah tak korang mengalami kemurungan yang terlampau akibat masalah bibir korang merkah atau tak berapa nak cantik macam yang korang nak.. elehhh kalau korang kata tak pernah tu memang sangat tipulah .. tahu tak kadang-kadang saya nangis tepi bucu meja pejabat bila kita mengalami bibir merekah, yelah kan kerja dalam aircond dari pagi sampai petang kan.. segala jenis… Read More »

MILAGRO COFFEE

  Korang tahu ke tak tahu nieh, okey kalau korang tak tahu sini saya bagi tahu sesuatu yang sangat best tapi ada syaratlah ye … syaratnya korang kena baca sampai habis apa yang saya nak bagi tahu pada korang. tak baca habis korang rugi … ekekekekeke korang pernah dengar MILAGRO COFFEE tak …  tak pernah ke ??? apa… Read More »

Peranakan Place NU Sentral

Hari ni sampai TBS dari melaka masih berkira-kira nak terus balik Shah Alam naik GrabeCar atau singgah NU Sentral untuk jalan-jalan sebelum balik Shah Alam. Sudahnya dari TBS terus ambik LRT ke KL Sentral. perjalana ambik masa lebih kurang 20 minit macam tu dari TBS ke KL Sentral tapi terasa macam berjam lamanya. Sampai NU Sentral masih fikir… Read More »

Selamat Tahun Baru 2017

Hi korang …. Harap masih belum terlambat nak ucap Selamat Tahun Baru 2017 buat semua pembaca blog namiacinta, harap tahun baru ni akan buat korang lebih bersemangat untuk teruskan kerjaya dan hobi korang lah ye… saja nak tanya korang agak-agak lah apa azam tahun baru korang ke korang bawa azam tahun lepas ke tahun ini … heheheh biasanya… Read More »