Back to Home

Artikel Terkini


Mereka Bersantai Hujung Minggu

Mereka Bersantai Hujung Minggu

Kehidupan » keluarga » makan-makan » Perhubungan » PeRsaHaBaTaN » santai | 20 Apr 2014 | 2

    Sebenar nya outing yang di buat ni tak berapa nak di rancangan sangat pun cuma beberapa hari ni baru plan bagai dan sebagainya dan di buat secara tertutup […]

Kosong Yang Tiada Kesudahan

Kosong Yang Tiada Kesudahan

Kehidupan » makan-makan » PeRsaHaBaTaN | 20 Apr 2014 | 1

    Setiap sabtu department saya akan buat makan-makan saja suka-suka je … macam best je makan ramai-ramai dari makan sorang-sorang … minggu lepas mereka request rendang ayam tapi saya […]

Macam Bos Pulak

Macam Bos Pulak

MeRunGuT » sTory MaLaM HaRi | 18 Apr 2014 | 8

    Haishhh !!!!! ┬ábeberapa hari ini selalu sangat mengeluh dengan orang-orang di sekeliling saya terutama kawan-kawan pejabat saya … saya nie jenis akan diam kalau dah menyampah tapi kalau […]

Artikel Terdahulu

Carian

Sertai Saya






Check Google Page Rank

Tabung Bantuan







Top Commentators

Tema "FOTOBesar" ini telah direka oleh AzmanIshak untuk Namia Blog © 2013