6 Cara Untuk Menjadikan Hiasan Dalaman Rumah Anda Bertema Scandinavian

Hiasan dalaman ala Scandinavian adalah sangat ringkas, mengikut keperluan dan praktikal; sesuai untuk kebanyakkan rumah di Malaysia yang rata-rata kini bersaiz lebih kecil. Gaya hiasan Scandinavian yang praktikal dan sofistikated juga lebih kemas, anggun dengan nilai estetika keselesaan untuk sesebuah rumah. Walaupun hiasan ala Scandinavian ini tidak mempunyai satu ciri yang wajib, tetapi terdapat beberapa elemen yang mendefinisikan… Read More »

Ransomware Atau Black Mirror

Hari ni saya nak kongsi sikit pasal virus Ransomware, walaupun bukan bidang saya tapi mungkin sedikit sebanyak dapat membantu korang kurangkan kesan bila pc korang terkena virus ini. Apa kaitan Ransomware dengan Black Mirror? untuk pengetahuan korang dua-dua adalah virus yang sama dan apa yang saya tahu virus-virus ini menggunakan nama yang sangat moden hingga korang tak akan… Read More »

Bersyukur Hidup Dalam Kesempurnaan

Petang semalam kena hantar maid pergi buat rawatan dekat KK sebab dia kata sakit perut sudah beberapa hari, hari ini paling terus makan ubat pun tetap sakit jugak. saya kata dekat dia tunggu sampai jam 2 petang saya kena keluar dengan bos saya, masa tu jam 1 petang jadi saya rasa okey kot dia cuma kena tunggu 1… Read More »

Berbuka Di Colosseum Glanmarie

Kalau korang mencari kelainan untuk berbuka puasa maka korang boleh lah pergi ke Colosseum Glenmarie, di sana korang akan terasa berada di dewan exclusive bertaraf lima bintang dengan hidangan makanan yang sangat sedap. Sebenarnya keseluruhan bangunan tempat ini dibina menggunakan kontena dan diubah sui menjadi tempat yang sangat menarik untuk di kunjungi. Sempena bulan ramadhan mereka menyediakan buffet… Read More »