Back to Home

Artikel Terkini

Mcdonald Ini Macam Macam

Mcdonald Ini Macam Macam

Bla Bla Bla Bla | 27 Feb 2015 | 0

  Waktu lunch hari ini terasa lapar nak makan something tapi masing-masing tak nak makan nasi sebab bosan katanya jadi adalah kawan cadangkan makan mcdonald tapi masalahnya masing-masing malas nak […]

Terasa Mahu Makan Donut

Terasa Mahu Makan Donut

Bla Bla Bla Bla | 27 Feb 2015 | 1

  Petang Semalam terasa nak makan donut jadi saya tanya kawan-kawan mana nak dapat donut petang-petang macam nie tapi mereka kata kalau pagi-pagi ada lah. sepanjang hari memang terbayang donut […]

Kisah Yang Semakin Pudar

Kisah Yang Semakin Pudar

Bla Bla Bla Bla | 17 Feb 2015 | 1

Maaflah sebab macam dah agak lama tak update apa-apa dekat blog sendiri, maklumlah kan sibuk sangat dengan urusan kerja dan bercuti selama 4 hari atas urusan keluarga. balik shah alam […]

Artikel Terdahulu

Carian

Sertai Saya







Tabung Bantuan






Top Commentators