Pelamin Airmata Kasih By Dsanding Zurayz

Korang yang masih mencari buktik pengantin untuk majlis korang ni saya nak bagi korang butik pengantin yang tak akan mengecewakan korang. kenapa saya kata tak akan kecewakan korang sebab saya dah kenal mereka ni dekat 10 tahun dan memang sangat tahu hasil kerja mereka macam mana. masa adik saya kawen, kawan-kawan terdekat saya kawin pun saya bagi dekat… Read More »

By Abg Chaq Catering

Kalau korang yang tengah kalut cari katering untuk sebarang majlis, saya sarankan korang boleh lah booking dengan Abg Chaq Catering, saya yakin korang tak akan kecewa. kenapa saya kata macam tu, salah satunya sebab makanan dan service mereka memang terbaik walaupun event besar tetap mereka cool .. ayam masak merah mereka memang terbaik, kalau tak tambah memang terasa… Read More »

Selamat Ulangtahun Mia

Selamat ulangtahun buat diri sendiri yang ke 23 tahun ( hahahahah ) tahun ni tak ada sangat sambutan ulangtahun sebab bertembung dengan majlis keluarga jadi semua orang sibuk dengan persiapan majlis. sebenarnya mereka saja buat kejutan pada majlis tersebut dengan hadiah set make up .. kihkihkih … mereka ni tetau je apa yang saya suka … pastut lah… Read More »