ANT Beach Camp

Minggu lepas saya berpeluang melawat tapak ANT Beach Camp yang terletak di Kampung Mengabang Telong, Kuala Terengganu, kawasan cam yang berdekatan dengan pantai memang sangat sesuai untuk bercamp. perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kuala Terengganu yang mengambil masa lebih dari 8 jam ( 4 – 5 kali berhenti kononnya ) akhirnya membawa kami ke destinasi yang memang diโ€ฆ Read More »

Restoran De’Don Seksyen 13 Shah Alam

Kalau korang tak tahu nak lepak mana untuk sesi santai korang dengan kawan-kawan atau pun dengan keluarga, apa kata korang lepak saja dekat Restoran De’Don yang terletak di Seksyen 13 Shah Alam. Saya pasti korang tak akan kecewa dengan apa yang Restoran De’Don tawarkan untuk korang… ehemmm saya bukan prmot semata okey sebab saya sendiri lepak dekat situโ€ฆ Read More »

Tutorial Shawl NamiaCinta

  Assalamualaikum you all …… Macam dah terlebih lama tak update apa-apa dekat sini kan, maklumlah banyak sangat penyakin “M” melanda sebab tu tak berupdate terlalu lama. baiklah kali ini saya datang dengan sesuatu yang lain dari yang lain dan yang tak pernah saya buat .. ekekekekek nampak tak ayat mukadimah nya kemain lagi. Beberapa hari ini ramaiโ€ฆ Read More »