Back to Home

Artikel Terkini

Kaca Mata Dari Cheetah

Kaca Mata Dari Cheetah

Bla Bla Bla Bla | 21 Jan 2015 | 3

    Macam dah lama sangat tak update blog, sejak dua menjak nieh memang rasa malas sangat nak update blog bukan sebab tak ada idea nak menulis cuma kemalasan melanda […]

Terjerat Permainan Sendiri

Terjerat Permainan Sendiri

Bla Bla Bla Bla | 14 Jan 2015 | 1

Dalam banyak keadaan saya boleh jangka apa akan berlaku dan apa sandiwaranya jadi sebab tu awal-awal lagi saya sendiri cipta permainan sendiri yang akan buat pemain yang kalah bertindak terjun […]

Kasanova Yang Tewas

Kasanova Yang Tewas

Bla Bla Bla Bla | 12 Jan 2015 | 0

  Saja lah nak tanya berapa ramai yang ambik tahu cerita masa lalu pasangan korang? baik mahupun sebaliknya adakah korang terima pasangan korang seadanya selepas korang tahu adanya kisah masa […]

Artikel Terdahulu

Carian

Sertai Saya







Tabung Bantuan






Top Commentators