NUR’ASIA THAILAND Dilancarkan Untuk Pasaran Negara Gajah Putih

Nur’Asia HQ hari ini melakukan kejutan apabila secara rasminya bakal membuka sebuah lagi syarikat induk di Thailand Disember ini. Semua produk lipstik di bawah jenama Nur’Asia untuk pasaran seluruh Thailand akan dikendalikan secara rasmi oleh Nur’Asia Thailand dikatakan bakal bermula dari Disember 2017. Untuk anda yang belum tahu, pada asalnya beberapa produk Nur’Asia dilancarkan di pasaran Thailand di… Read More »

Tasneem Naturel Balm

Masa barang sampai saya terus terfikir macam mana nak tau keberkesanan Balm dari Tasneem Naurel ni sebab dekat rumah tak ada baby atau kanak-kanak. Jadi saya pun terfikir kalau berkesan dekat baby mesti akan berkesan jugak pada orang dewasa macam saya .. tak apa feefeling jadi baby lah kalau macam tu. Sebenarnya saya memang ada masalah tidur, hampir… Read More »

Trypophobia

Sudah agak lama sebenarnya saya mahu menulis tentang ini, cuma saya tak ada kekuatan nak menulis tentang benda yang akan buat saya fobia dan boleh jadikan saya kemurungan untuk jangka masa yang lama dan boleh buat saya jadi marah …. korang tahu apa itu trypophobia, dalam kata lain itu sejenis fobia pada benda lubang-lubang kecik dalam skala yang banyak… Read More »