Surat Cinta

By | 27/09/2013

Zaman dah canggih tapi ada lagi yang hantar “surat cinta” bagikan.. ini bukan cerita rekaan ini adalah cerita benar okey….

macam nieh masa lepak-lepak dengan kawan-kawan ada lah kawan saya nie cerita yang dia dapat surat cinta dari seseorang yang masih lagi bersekolah form 5 lebih kurang macam tu lah..

Baru starting cerita saya dah bantai gelak tak hengat sampai orang kiri kanan padang-pandang.. masalah betul bila perempuan spisis yang macam nie kalau tak tahu nak cover gelak macam haper hahahaha.. okey abaikan pasal saya…

saya tanya kat kawan saya lagi apa yang dia buat dengan surat tu dan dia balas tak surat yang budak tu hantar.. lagu-lagu dia kata yang terus pergi jumpa budak tu untuk bercakap..

“saya nie bakal jadi tunang orang tak lama lagi”
hahahaha ayat tak boleh tahan sungguh kawan saya nie lagi teruk lah saya bahan dia kan .. kata kawan saya budak tu ada add fesbuk dia dan bila dia nampak in relationship with “someone” terus budak tu diam dan tak kata apa-apa dah….

hamboiii kau kan dekkk kemain sungguh SPM pun belum habis lagik dah macam-macam kan… tapi memang sangat lawak lah kan.. kalau dulu-dulu ye lah tulis surat cinta bagai ini zaman dah canggih perlu lagi ke nak hantar surat cinta.. hehehehehehe


Nota : lain orang lain caranya kalau saya ……….. nk tahu macam mana saya rampas seseorang dari kawan saya yang tak berapa nak kawan tak tunggu je entry akan datang hahahahahaha…..


One thought on “Surat Cinta

  1. Pingback: Membina Rangkaian Blogger melalui Denaihati Network | UpProfits NetworksUpProfits Networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge