This is not your love line!!!

“please reach the other numba! This is not your love line!! You got another chance b4 u your numba is blacklisted” itu lah mesej yang aku terima beberapa hari nie bila aku text kawan aku. Tp bila dia text aku then aku reply ok je tak ada pulak mesej tuh yg buat aku hangin dan rasa nak je… Read More »

DIGI IPHONE 4 LIFE

Aci tak macam niE, niE task aku yang terakhir… Aku cuma nak kata yang aku tak harapkan aper-aper pon sebab persaingan begitu sengit dan banyak posting yang menarik aku jumpa…