Hanya Kerana Aku SakiT

Damm!!!hanya kerana aku sakit dan terlupa nak on hp makanya aku telah di tuduh yang bukan².. buat aku bertambah sakit namoak nya nieh baru lah nak baik… Siang tadi aku terima pesanan dari seseorang yang bertanyakan kenapa aku tak jawab fon dan balas sms… aku tak balas pesanan tersebut sebab aku sangat busy… tak lama lepas tu aku… Read More »

TERIMA KASIH BANYAK

Nampak header kat atas tuh.. kalau tak nampak klik kasih besar biar jelas… jangan marah yer…. header tuh di buat oleh BIGHANDESIGN yang baru saja aku terima 15 minit yang lepas.. sungguh aku katakan yang aku sangat suka dengan design yang beliau buat itu… memandangkan aku tak ada masa nak buat header makanya aku minta jasa baik beliau… Read More »