DIGI IPHONE 4 LIFE

Aci tak macam niE, niE task aku yang terakhir… Aku cuma nak kata yang aku tak harapkan aper-aper pon sebab persaingan begitu sengit dan banyak posting yang menarik aku jumpa…

DIGI IPHONE 4 REAL

Digi Iphone 4 menyedia kan plan yang sangat menarik untuk penguna-penguna nya, dengan harga yang sangat berpatutan tidak mustahil korang mampu milikinya.. lagi pun banyak keistemewaan yang di tawarkan oleh digi iphone 4 Dengan yuran serendah RM63 setiap bulan kita akan mendapat 200 minit panggilan percuma ke semua rangkaian selama 2 tahun, 200 sms ke semua rangkaian 2… Read More »