Hadiah Dari Kak Zaiti Noordin

Beberapa minggu lepas saya selalu follow status Kak Zaiti Noordin pengasas produk Zeeta Cosmetic berkaitan dengan tips untuk mereka yang baru berhenti kerja. dari part satu sampai part 10 kita baca apa yang Kak Zaiti kongsi. Tak sangka pulak Kak Zaiti bagi hadiah pada mereka yang setia follow status beliau yang bersiri itu …. jadi ini lah hadiah yang… Read More »

Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

Mood masih raya lagi kan? jadi memandangkan mood korang masih lagi mood raya apa kata korang join peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs. Korang boleh menang hadiah bernilai RM10,000. tak cuba tak tahu kan, mana tahu menang boleh lah pergi jalan-jalan sakan.  tak susah pun nak join peraduan nie, korang cuma perlu ikut langkah-langkah… Read More »