Barista Bros Iced Coffee

Minggu lepas cuti hujung minggu saja habiskan masa dekan Empire Subang, sampai sana je teringat pasal minuman Barista Bros nie yang memang terkenal dekat Australia gituu. jadi kita orang pun tawaflah satu jaya grocer tapi tak jumpa pun, sebab tak mahu berputus asa kita orang pun tanyalah perkerja dekat situ. tadaaaaaa …. jumpa pun akhirnya apa yang kita… Read More »

The Space Grand Ballroom Shah Alam

Susah jugak nak cari dewan untuk majlis perkhawinan dengan pakage lengkap dalam kawasan Shah Alam sebenarnya, saya tahu ada antara rakan-rakan pembaca yang tengah pening mencari dewan untuk majlis perkhwinan tak lama lagi. jadi sesuai sangat lah entry ini dengan rakan pembaca yang sedang mencari dewan untuk majlis perkahwinan The Space Grand Ballroom Shah Alam Dewan yang sangat… Read More »