Teh Tarik Mudah Di Bawa

Siapa yang suka minum teh tarik sila angkat tangan, tipu kalau korang kata yang korang tak suka minum teh tarik kan. iyalah setiap kali lepak dengan kawan-kawan mesti korang akan order teh tarik siap terlebih kaw lagi. Korang tau tak baru-baru ni DairyGo ada buat pelancaran produk Teh Tarik dalam pek mudah di bawa ke mana saja korang… Read More »

Dia Buat Aku Jadi Pentingkan Diri Sendiri

Beberapa minggu ni agak kelaut jugak mood untuk menulis, jangan nak kata menulis nak bukak laptop pun naik menyampah tapi bila fikir balik tak kan nak biarkan je blog nie bersawang bagaikan. jadi saya memilih untuk menulis kisah seorang kawan lama yang baru saja muncul kembali (kononlah) minggu lepas macam tu lah kawan saya kata ” dia terkilan… Read More »