Dia Buat Aku Jadi Pentingkan Diri Sendiri

Beberapa minggu ni agak kelaut jugak mood untuk menulis, jangan nak kata menulis nak bukak laptop pun naik menyampah tapi bila fikir balik tak kan nak biarkan je blog nie bersawang bagaikan. jadi saya memilih untuk menulis kisah seorang kawan lama yang baru saja muncul kembali (kononlah) minggu lepas macam tu lah kawan saya kata ” dia terkilan… Read More »

Sepanjang Lima Belas Tahun

Baru-baru ni beretembung dengan kawan lama ketika urusan kerja, lama tak lama lah kenal dengan kawan saya tu tapi bila jumpa ada saja benda yang akan di bualkan. sepanjang perjalanan saya terfikir rupanya ada lagi manusia yang kehidupannya sangat rumit  kalau nak badingkan dengan saya. kata kawan saya 15 tahun dia tunggu seseorang, dari dia dah nikan then… Read More »