Category Archives: XpressMusic

Edisi Akhir | Jalan-Jalan Taiping

Sudah kenyang jadi mata pun mengantuk sudah.. Update blog mata dah hampir terpejam phone sudah berapa kali terjatuh masa aku ada dekat pekan baru parit buntar nak masuk farmasi ada dua orang pakistan tahan mintak derma, aku dah pandang dua orang tu atas bawah.. Yang mak aku pulak dengar sorang pakistan tu bebel.. Mak aku minta RM10, dalam… Read More »

Edisi Gosip Malam Hari

Sampai rumah jam 5 petang setelah seharian berjalan sakan tak hingat.. Penat jangan tak hingat lah.. Sebelum balik petang tadi sempat singah farmasi beli ubat.. 3 kotak ubat darah tinggi untuk mak aku 4 peket ubat sakit badan dan 1 peket ubat tahan sakit.. Kesemua tu berharga RM 36 kalau dekat Shah Alam mahu dekat RM 100 …… Read More »