Category Archives: SeRaBuT

Sibuknya Sekarang Nie

Lama sangat tak update apa-apa dekat blog nieh, sorry lah ye sebab beberapa hari ni saya sangat sibuk dengan urusan rasmi dan tak berapa nak rasmi. okey memang saya sangat sibuk sampai ada beberapa event terpaksa saya tolak sebenarnya semua event yang saya dapat sudah saya bagi pada orang lain itu yang benarnya. hari ini pergi supermarket dengan… Read More »

Jangan Rosak Terus Sudah

Beberapa hari lepas saya ada menulis tentang “tab jatuh sakit” sedih sangat bila benda kesayangan rosak rasa semua benda tak kena mengalahkan hilang boyfriend dah gayanya .. seharian mood down bagai dan rasa macam nak nangis je .. sob sob semalam masa saya nak pergi kerja saya charge tab tu dan biarkan tapi sempat pesan dekat mak saya… Read More »