Category Archives: santai

Bersantai Di Merlin Hotel Port Dickson

  Last time berpeluang berjimba-jimba dekat Port Dickson, maklumlah kan cuti sekolah jadi inilah masa terbaik untuk berjimba-jimba selepas penat dengan urusan kerja .. kira macam hadiah buat diri sendiri lah .. seperti biasa saya akan gunakan website booking.com untuk mencari lokasi penginapan yang sesuai untuk budjet yang ada, bukan nak mahal-mahal pun cukup kalau tempat penginapan tu selesa. kalau… Read More »

Percutian Di Mayangsari Resort

  Apartment 2 bilik Mayangsari Resort & Spa ini pastinya akan memberikan kelainan pada percutian korang, apartment yang mengadap laut pasti akan buat korang rasa tenang sambil menikmati udara yang nyaman. kalau sudah ke sini pastinya tak akan mahu pulang ke rumah sendiri sebab apartment ni dah rasa macam berada di rumah sendiri.     Bilik utama yang… Read More »