Category Archives: PERKAHWINAN

Selamat Pengantin Baru Yuyu & Onejet

      Pertama kali jumpa yuyu dekat seminar Nuffnang Blogpolish 2012 kiranya setahun yang lepas macam tu tapi tak berapa nak ingat masa tu yuyu dah tunang atau belum rasa macam belum je bhahahahah …. lepas tu jumpa dekat event denaihati dan beberapa lagi event luar cam tuh lah ….. 13 disember 2013 yuyu dah pun menjadi… Read More »

Semoga Kamu Berdua Bahagia Hendaknya

Salam kasih sayang ….tengah borak-borak dengan kawan-kawan petang tadi tiba-tiba ada inbox masuk kat kotak pesanan …. ingatkan ada peminat nak berkenalan rupanya dapat kad jemputam perkahwinan seorang rakan maya ….sebenarnya sudah terlalu lama saya terputus hubungan dengan kawan ini, dah tak tahu apa perkembangan cerita mereka….*pause*sebenarnya sebelum mereka sampai ke tahap ini terlalu banyak rintangan yang mereka… Read More »