Category Archives: GoMo nYer HaL

Kenyataan Balas Untuk Owner Gomo Fm

Baru terbaca kenyataan dari owner gomofm tentang pemecatan seorang dj mereka. isu tuh tak lah hangat mana sebenarnya sebab ramai kot yang tak tahu apa yang berlaku…. haruskah saya bagi “pujian” pada tindakan owner gomofm yang hanya mendengar cerita sebelah pihak? mungkin saya harus berikan “pujian” pada mereka yang hanya bertindak pilih kasih. saya jadi tertanya-tanya apa yang… Read More »

SeLamaT TinGGaL SeMua | MaaF daRi aKu

Hati aku tak kuat sebenarnya nak ucapkan selamat tinggal dekat korang semua… korang adalah kawan aku yang terbaik yang pernah aku kenal.. walaupun kita hanya bertemu di alam maya tapi korang tetap kawan aku yang terbaik… Kenapa aku buat keputusan untuk undur diri dari gomofm… sebenarnya dah banyak kali aku nak pergi tapi kubi halang aku tapi kali… Read More »