Category Archives: Cinta Hati Namia

Novel Untuk Di Jual

Di sebabkan terlalu banyak permintaan untuk membeli novel yang mahu saya lelong jadiny terpaksa lah sya cepatkan update senarai novel yang saya ada .. okey korang yang berminat boleh tengok senarai novel yang ada di bawah ye …. Dewa Cintaku -Dilla Hussein  ( RM20 Termasuk penghantaran ) Mimpi Yang Pasti – Fathilla Anas ( RM17 Termasuk Penghantaran )… Read More »

Mereka Yang Kritikal

        Lama sangat tidak menulis hingga semua benda yang saya mahu kongsikan terbayang melayan ke merata hala hingga saya tak mampu kutip balik. beberapa ketika ini saya sanagt-sangat sibuk dengan urusan rasmi hingga buatkan saya tak sempat nak update blog nieh.. mungkin ada yang kata saya tak sayang dah dengan blog ini, gila apa saya… Read More »