Category Archives: Bla Bla Bla Bla

Hotel De Art Seksyen 9 Shah Alam

Agak lama tidak pergi bercuti, rasanya kali terakhir pergi bercuti beberapa bulan lepas gitu. ini bila ada peluang pergi bercuti walaupun dalam kawasan terasa seronok sangat …. mia kan mana reti duduk diam, otak boleh jadi tepu dan mood kemurungan pun akan berganda bila tak ada aktiviti luar. Minggu lepas Mia berkesempatan bermalam dekat Hotel De Art seksyen… Read More »

Diy Face Mist

Perempuan dan makeup memang tak dapat dipisahkan, tapi mia ikut mood nak makeup ke tak ke. kadang-kadang keluar rumah bila malas sangat-sangat memang tak makeup langsung, sampai kalau bertebung dengan sesiapa pun sah-sah orang tak akan perasan. Korang tahu kan nak beli face mist pun kekadang bercinta jugak dengan masa dan keadaan, walaupun zaman sekarang ni nak beli… Read More »