Category Archives: Bebas

Raya Tiba Lagi

Hi uoll… Beberapa hari nie sangat-sangat sibuk dengan macam-macam urusan sampai tak sempat nak update blog. Dah nak masuk raya ke dua baru sempat nak update blog tu pun dah tengah malam baru ada masa.. Nasib baik ada masa jugak kalau langsung tak ada lagi haru jadinya.. Balik kampung je mesti jadi cacing kepanasan sebab tak ada line… Read More »

Mereka Bergembira Di Majlis Iftar Di Hotel Singahsana

Dengar khabarnya semalam berlangsung Iftar anjuran denaihati network dekat hotel singahsana … mengikut sumber-sumber yang boleh di percayai majlis tersebut berlangsung dalam suasana yang sangat-sangat meriah … mana tak meriahnya seramai 145 yang hadir pada majlis tersebut ….. Terserlah kegembiraan semua yang datang pada majlis malam semalam … kalau saya pun tentulah saya akan gembira sebab dapat jumpa… Read More »