Safi Fair Beauty Minuman Beri Kolagen

By | 22/11/2018

Inovasi kecantikan terbaharu dari SAFI ini adalah hasil komitmen berterusan di dalam penyelidikan dan pembangunan produk penjagaan kulit muka oleh SERI- SAFI Excellence in Research and innovation Venter makmal produk HALAL terbesar di dunia yang berpusat di Subang Jaya.

Baru-baru ini SAFI Malaysia telah melancarkan SAFI Fair Beauty Minuman Kolagen yang di rumus khusus dengan nutrisi kecantikan yang di perlukan untuk badan. Minuman kecantikan berasaskan kombinasi bahan terpilih seperti kologen Marin terhidrolisis, peptida sutera, vitamin C dan beri acai ini diperakui Halal oleh Jakim diformulasi khusus kerana manfaat anti-penuaan dan anti-oksidanya yang tinggi.

Minuman Safi Kolagen ini sesuai diambil oleh mereka yang berusia 25 tahun keatas. Satu bekas Safi Fair Beauty Minuman Kolagen (450g) mengandungi 90,000mg kolagen. Para pengguna disarankan mengambil 1 sudu (15g) serbuk Safi Fair Beauty Minuman Beri Kolagen yang mengandungi 3,000mg kolagen padan sebelah malam 1-2 jam sebelum waktu tiur, ini  kerana proses perawatan dan pembetukan sel kulit muka berlaku ketika tidur. 

Safi Fair Beauty Minuman Beri Kolagen dipasarkan dalam dua jenis pilihan bekalan – 1 bekas x 450g (30 hari ) RM 98.10 dan 1 kotak ( 7 pek ) x 15g RM29,60 yang boleh didapati di pasaraya, rangkaian farmasi dan toko jamu terpilih di Malaysia. Minuman Safi kini juga boleh dibeli secara atas talian melalui portal e-dagang Lazada untuk 3 bulan pertama.

untuk maklumat lanjut dan promosi terkini dari Safi, sila layari laman sesawang rasmi Safi di www.safi.com.my dan lama facebook rasmi Safi www.facebook.com/SAFIMalaysia dan laman instagram rasmi Safi www.instagram.com/SAFIMalaysia.

6 thoughts on “Safi Fair Beauty Minuman Beri Kolagen

    1. Namia Cinta Post author

      suami kita pakai dua kotak + 1 botol nampak lah perubahan kulit muka jadi bertambah halus dan cerah macam tu .. kena cuba sendiri baru tahu …

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.