Enak Rasa Dan Hyper Motorsport Lancarkan Pakej Eksklusif Marhain

By | 17/10/2018

Baru-baru ini Enak rasa telah melancarkan satu pakej perkahwinan yang sangat istemewa dengan kerjasama Hype Motorsport, pakej istemewa ekslusif ini bernilai RM29000 sahaja. pakej ini di namakan pakej eksklusif maehain. 

kalau korang nak tahu ini merupakan pakej elegent tapi di sediakan buat mereka yang mahukan majlis di hotel dengan harga yang sangat minimum. bersempena dengan majlis perasmian, lima pelanggan terawal akan menikmati penjimatan sehingga RM4000.

Enak rasa pula memperkenalkan menu istemewa yang dicipta khusus untuk majlis pelancaran ini, Masmathi Beriyani dan Nasi Liwet. selain menu makanan Malaysia, enak rasa juga mengetengahkan menu masakan sunda sebagai sedikit kelainan kepada pelanggan. pelanggan boleh memilih beberapa pilihan menu untuk disajikan pada majlis bersejarah mereka.

Antara menu lain yang disediakan, ayam masak merah serai, daging dendeng, acar buah, dalca sayur dan pelbagai lagi. dengan berbekalkan pengalaman selama 11 tahun dalam penyediaan makanan, enak rasa menjanjikan kualiti yang terbaik buat semua penggan.

Enak rasa juga menyedikan pelbagai pilihan dewan yang lain bagi menjalankan majlis walimah. antaranya dewan perkahwinan marina putrajaya, dewan perkahwinan crystal ballroom mine 2, dewan perkahwinan grand ballroom flamingo. untuk keterangan lanjut korang boleh hubungi mereka.

Hype Motorsport Hotel
8th KM, Kuala Lumpur-Seremban Highway Sungai Besi
43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan
03-89395555

3 thoughts on “Enak Rasa Dan Hyper Motorsport Lancarkan Pakej Eksklusif Marhain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.