Hadiah Dari Kak Zaiti Noordin

By | 19/07/2018

Beberapa minggu lepas saya selalu follow status Kak Zaiti Noordin pengasas produk Zeeta Cosmetic berkaitan dengan tips untuk mereka yang baru berhenti kerja. dari part satu sampai part 10 kita baca apa yang Kak Zaiti kongsi.

Tak sangka pulak Kak Zaiti bagi hadiah pada mereka yang setia follow status beliau yang bersiri itu …. jadi ini lah hadiah yang sampai ke saya dari Kak zaiti.

nampak tak plastik pembalut tu pun tak bukak lagi sayang punya pasal takut buku rosak, nanti ada masa baru bukak dan baca buku tu ( banyak buku belum baca lagi )

ytajuk buku menarik pastinya isinya pun akan menarik jugak tak sabar nak baca cuba tengah cari masa yang sesuai saja untuk habiskan pembacaan.

One thought on “Hadiah Dari Kak Zaiti Noordin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.