Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

By | 24/06/2018

Mood masih raya lagi kan? jadi memandangkan mood korang masih lagi mood raya apa kata korang join peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs. Korang boleh menang hadiah bernilai RM10,000.

tak cuba tak tahu kan, mana tahu menang boleh lah pergi jalan-jalan sakan.  tak susah pun nak join peraduan nie, korang cuma perlu ikut langkah-langkah mudah

Cara Penyertaan:

1. Beli Jus Hidayah Gold di toko jamu berdekatan atau beli atas talian di www.seraimas.my atau Facebook Seraimas HQ

2. Ambil gambar wefie dengan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

3. Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

4. Isi butiran lanjut dan masukkan ‘original code’. Korang boleh tengok cara untuk masukkan maklumat seperti yang tertera di laman web www.seraimas.my

5. Masukkan slogan “Saya sertai Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana…..” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan

6. Muat naik gambar wefie raya di platform yang disediakan.

Terma dan Syarat Peraduan

Peraduan ini bermula 17 Mei 2018 sehingga 1 Julai 2018. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17 Mei 2018 dan penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1 Julai 2018.

Korang akan menang hadiah bernilai RM10,000 dan berpeluang bertemu ramah dengan Imam Muda Asyraf bersama keluarga Seraimas yang akan diadakan pada tarikh dan tempat yang akan diumumkan kemudian.

Apa lagi, jomlah sertai sekarang!

Pertanyaan dan pembelian boleh hubungi talian: +6012 7848364

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs

19 thoughts on “Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

  1. Fara

    Produk depa bagus-bagus… Contest ni satu peluang utk menang kan…

    Reply
  2. ATIKAH NORBAKI

    senang sangat contest gini. Ber’wefie’je boleh menang. Harap dapat menang la… eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon… kan? kang x valid plak nnt…

    Reply
  3. el

    kagum dengan khasiat jus ni..byk makanan sunnah didalamnya..nti boleh beli dan cuba nasib dengan kontes pulak

    Reply
  4. Syafiera Yamin

    sangat kemurungan dengar hadiah ni sebab rasa macam nak pergi beli je jus gold hidayah sebab nak menang emas punya pasal

    Reply
  5. Zharif Azis

    Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

    Reply
  6. Sue Sopian

    hadiahnya lumayan sgt! untung-untung boleh menang.. 🙂
    wefie je kan.. senangnya lahai.. hihi

    Reply
  7. Aqiqah anak

    I have read so many posts on the topic of the blogger lovers but this article is truly a good article, keep it up.
    Aqiqah anak recently posted…Aqiqah anakMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.