Teh Tarik Mudah Di Bawa

By | 18/05/2018

Siapa yang suka minum teh tarik sila angkat tangan, tipu kalau korang kata yang korang tak suka minum teh tarik kan. iyalah setiap kali lepak dengan kawan-kawan mesti korang akan order teh tarik siap terlebih kaw lagi.

Korang tau tak baru-baru ni DairyGo ada buat pelancaran produk Teh Tarik dalam pek mudah di bawa ke mana saja korang pergi. ehhh biar betul boleh di bawa keman saja.

betul lah mana pulak tipunya cuba korang tengok sekitar majlis pelancaran tersebut. saya di fahamkan Teh Tarik DairyGo ni tidak lah begitu manis dan untuk mereka yang sukakan minuman kurang manis boleh lah cuba.

Teh Tarik DairyGo ni boleh tahan selama satu tahun enam bulan dan mereka msngambil masa yang lama membuat kajian sebelum produk ini di buat dan di pasarkan.

bahan yang mereka gunakan pun bahan yanh berkualiti tinggi, susu segar dari New Zealand dan dauh teh yang bermutu tinggi.

Pengguna boleh membuat pilihan sama ada untuk minum secara biasa, sejuk dimana perlu diletak ais ataupun panas (perlu rendam pek dalam air panas). Memang fleksibel minuman ini Teh Tarik ni. Jadi pada penggemar minuman Teh Tarik, tiada alasan lagi untuk anda minum minuman kegemaran anda.

Harga yang ditawarkan adalah RM4.00 untuk satu pek (200ml). Dan buat masa sekarang boleh didapati secara online melalui instagram rasmi DairyGo @dairygo_ dan pihak DairyGo juga mempunyai perancangan untuk memasarkan produk ini di kedai dan pasaraya yang ada di Malaysia. Contohnya seperti 7-Eleven, Giant, Petronas dan sebagainya. Jadi mudah untuk pelanggan dapatkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge