Keistemewaan Iftar Di Bangi Golf Resort

By | 19/05/2018

Bulan Ramadhan kali ini, Restoran Bangi Golf Resort akan menggembirakkan tetanu dengan hidangan eksklusif di Buffet Ramadhan bermula dari 19 Mei Sehingga 13 Jun 2018.

Apa yang menarikkan nya setiap menu yang di sediakan disahkan Halal, BGR jugak menerima anugerah Restoran paling patuh Halal dari Menteri Besar Selangor pada tahun 2017.

paling penting harga yang mereka berikan adalah berpatutan dan sajian yang mereka sediakan hampir 200 hidangan. jadi rasanya korang patut datang berbuka puasa di situ.

Paling menarik bahan mentah yang mereka gunakan mereka tanam sendiri di “kebun dalam bandar” yang terletak di dalam permis Bangi Golf Resort. menu yang paling menarik pada saya Nasi Kerabu, Mee Goreng, Ulam-Ulam, pulut bersama rendang dan paling best Laksa Sarawak.

Di BGR juga mereka menyediakan masakan barat bagi pengemar makanan western, antara menu yang di sajikan Lasagna ayam, spaggeti, kambing pangang dan yang paling utama adalah Sous Vide Egg yang ini korang kena cuba sendiri sebab hampir setiap tahun hidang tersebut di sediakan.

Dalam masa yang sama turut adanya persembahan muzik secara langsung bagi memeriahkan suasana ketika berbuka puasa bermula 6.30 petang sehingga 9.30 malam.

Pihak BGR juga menyediakan tempat letak kereta yang luas dan surau untuk solat.

mereka juga akan menyubangkan 1% dari keuntungan kepada Islamic Relief Malaysia ( IRM) untuk memperkasakan komuniti daan memberi bantuan kemanusiaan kepada mereka yang kurang bernasib baik.

Untuk Tempahan korang boleh terus berhubun dengan mereka

Bangi Golf Resort
No 1, Persiaran Bandar, Bandar Baru Bangi, Selangor

Web : www.bgrrest.com
FB : www.facebook.com/bangigolfresort
IG : www.instagram.com/bangigolfresortofficial

Harga Dewasa : RM59.00
Harga Kanak2 : RM29.90

 

3 thoughts on “Keistemewaan Iftar Di Bangi Golf Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.