Planning Book 2018

By | 02/01/2018

Masih mood tahun baru walaupun permulaan tahun baru tak berapa best ( yang tak best tu nant baru cite ) macam biasalah masuk je tahun baru benda wajib yang kena ada adalah planning book supaya senang untuk tulis semua urusan seharian atau ada temujanji dengan sesiapa.

tahun nie saya pilih planning book yang paling simple dan senang nak bawak ke mana-mana, lagi-lagi kalau mood saya kelaut memang lagi lah malas nak menulis sudahnya masuk kan je dalam phone … konon lah ..

apa pun saya harap tahun 2018 akan buat saya lebih kreatif untuk menulis dan mood untuk menulis semakin banyak.. kalau ikutkan banyak je benda yang saya nak tulis tapi bila nak tulis ada je urusannya .. kihkihkih nampak tak betapa banyak nya alasan saya.

baiklah tahun ni walaupun malas saya tetap cuba akan menulis satu hari satu entry ( saya cuba ya )  harap-harap saya mampun menulis satu hari satu entry dengan gayanya..

tahun nie terasa macam nak aktif balik pergi event, korang kalau ada apa-apa event jangan lupa ajak saya ya macam dah lama sangat tak pergi event … kihkihkih ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.