Sesuatu Di Sephora

By | 30/01/2017

Hi korang lama kan tak menulis apa-apa dalam beberapa minggu nie, bukan tak ada benda nak tulis cuma sikit kemalasan melanda tu yang mood menulis kelaut bagai, ini menulis pun sebab terasa dah lama sangat tak menulis.

Cuti raya tahun Baru Cina saya hanya jalan-jalan dalan kawasan saja ( baca : Shah Alam ) dan keluar daerah memang terasa malas tersangat malas dengan budjet yang sangat terhad …

Jalan-jalan dalam Aeon Mall Shah Alam hari ni tengok tarian naga, depan tu ada Sephora jadi apa lagi tersinggah lah kan dekat Sephora, sudah nya terbekenan dengan Tarte Cosmetic Palette .. sebab tu orang kata perempuan dan makeup memang tak dapat di pisahkan..

kebanyakkan barang make up saya dari Drugstore macam maybelline, Silkygirl dan seangkatan dengan nya tapi lagi banyak Maybelline lah sebab serasi dengan kulit saya … ┬áselain perjimatan berganda .. tapi ada je set makeup yang saya beli dari luar negara tu pun tengol budjet ekekekeke.

kalau bagi saya duduk dalam Sephora ni berjam pun tak siapkan biasalah .. elehh korang pun mesti macam tu jugak kan akan dudi berjam tengok betul-betul yang mana nak di beli dahulu kan .. kalau bank banyak duit pejam mata terus beli kan …. ekekekek

 

6 thoughts on “Sesuatu Di Sephora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.