Nur’Asia Cosmetic

By | 10/01/2017

Pernah tak korang mengalami kemurungan yang terlampau akibat masalah bibir korang merkah atau tak berapa nak cantik macam yang korang nak.. elehhh kalau korang kata tak pernah tu memang sangat tipulah .. tahu tak kadang-kadang saya nangis tepi bucu meja pejabat bila kita mengalami bibir merekah, yelah kan kerja dalam aircond dari pagi sampai petang kan..

segala jenis petua saya cuba untuk buatkan bibir kita tak merekah tapi satu pun tak menjadi, jangan kata petua apa produk pun tak menjadi jugak.. last nya kan kita jumpa dengan Nur’Asia Cosmetic yang membuatkan saya melompat dengan riang bila masalah saya selesai.

apa yag best tentang produk Nur’Asia Cosmetic ni adalah sah solat tidak menggunakan bahan-bahan kimia terlarang dan tidak menggunakan ekstrak dari bahagian dan lemak haiwan. Mengandungi campuran semulajadi contohnya buah zaitun.
bebas plumbum tiada campuran bahan kimia yang boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri daripada toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit seperti kanser.

sebab tu jugaklah saya sukakan produk Nur’Asia Cosmestic nie, di tambah pula dengan saiz yang kecik dan mudah di bawa kemana-mana jadi saya rasa perlu lah korang dapatkan produk ini.

MISI kami ialah membantu semua manusia yang ingin mula sedar akan pentingnya menjaga bibir.
Apa yg anda dapat selepas menggunakan NUR’ASIA™ LIPSTICK COLLAGEN 2 IN 1:

�Keaslian semula jadi
�Kelembapan
�Kelembutan
�Warna bibir yg amat cantik
�Keserian wajah dan bibir yg tak terkata

SETIAP HARI bagai Bibir Bayi yg baru lahir
.
Dalam masa sama dapat MENJANA PENDAPATAN yang
✔ Lumayan,
✔ Luar biasa,
✔ Mudah,
✔ TANPA MODAL
✔ HALAL !!!!

dekat mana korang boleh dapatkan produk ini, korang boleh beli secara online menerusi fanpage Nur’Asia Cosmetic kalau korang nak terus beli pun boleh tapi saya cadangkan korang call dulu mereka dan set kan temujanji. kalau korang nak buat dropship pun boleh jugak tak jadi masalah.

Nur Asia HQ
No 15, Jalan Boling Padang G 13/G, Seksyen 13
Shah Alam, Malaysia

Call 012-822 2839

 

One thought on “Nur’Asia Cosmetic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.