MILAGRO COFFEE

By | 09/01/2017

 

Korang tahu ke tak tahu nieh, okey kalau korang tak tahu sini saya bagi tahu sesuatu yang sangat best tapi ada syaratlah ye … syaratnya korang kena baca sampai habis apa yang saya nak bagi tahu pada korang. tak baca habis korang rugi … ekekekekeke

korang pernah dengar MILAGRO COFFEE tak …  tak pernah ke ??? apa lh korang ni coffee yang bst tu pun korang tak tahu kan .. iskk iskk isskkk ok tak apa jangan nangis tepi bucu katil saya bagi tahu korang lah ye..

MILAGRO COFFEE ni adalah coffee pra campuran yang di cambur dengan kopi arabika dan robusta yang bermutu tinggi, dalam Milagro Coffee ni juga ada beberapa ekstrak herba khas macam Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. hasilnya Milagro Coffee mampu merawat pelbagai penyakit dan juga meningkatkan sistem imun kita.

untuk pengetahuan korang Milagro Coffee juga mampu merawat penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, sakit sendi, anti kanser, keradangan dan demam malaria, bukan itu saja Milagro Coffee juga mampu menguatkan sarah dan sistem ketahanan badan serta mengembalikan tenaga dengan segera.

 

korang kena rasa sendiri kesedapan coffee ni baru korang tahu macam mana rasanya dan keberkesanan coffee nieh, kalau sendiri tak cuba tak akan tahu jadi kenalah cuba … korang boleh dapatkan MILAGRO COFFEE nie dekat FB MILAGRO COFFEE, IG MILAGROO COFFEE, WEBSITE MILAGRO COFFEE 

 

Aqid Aqila Recources Sdn Bhd
Company No : 1160404-A

ALAMAT
B1-19-1, NO 6 Space U8
ECO MALL, PERSIARAN PASAK BUMI,
TAMAN BUKIT JELUTONG
40150 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN

TELEFON
03-50217403 / 03-50217401

MOBILE
012-3702476

 

5 thoughts on “MILAGRO COFFEE

    1. Namia Cinta Post author

      kita pun sst time dengar dan 1st time rasa …
      kena cuba sendiri baru tahu … kalau nak rasa mai lah pm tepi ekekekek

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.