Safi Shayla Pek Fleksi

By | 04/10/2016

safi-shayla-6

Memahami keperluan wanita bertudung moden, Safi Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung yang diperkaya Habbatus Sauda memperkenalkan solusi penuh inovasi, Saafi Shayla Pek Fleksi. Menjadikan Safi Shayla sebagai teman terbaik mahkota wanita bertudung berbangga untuk melancarkan satu lagi bentu terbaru mudah guna buat semua wanita.

Dengan Safi Shayla Pek Fleksi pengguna boleh menggunakan terus atau digunakan sebagai pek isian semula. atau sebagai pek kembara. “kami mengekalkan kualiti syampu agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat” jelas Puan Mahsuri Sulaiman selaku Pengurus Pemasaran Safi.

safi-shayla-4

Inovasi Pek Kleksi merupakan inovasi pertama dalam industri syampu , di ambil dari perkataan “fleksibel” iaitu sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan. Safi Shayla melengkapkan kehidupan wanita bertudung moden yang sentiasa mencari produk berkualiti pada harga mampu milik. Dengan satu Syampu pada satu harga penguna boleh menggunakan pada 3 keadaan yang bebeza.

safi-shayla-10

Melihat kepada keadaan ekonomi yang mencabar, pengguna mula mencari produk yang lebih murah dan menjimatkan pada masa yang sama memberikan nilai dam kualiti yang tinggi. kebanyakan pengguna mengurangkan kadar perbelanjaan tetapi masih berusaha untuk mendapatkan barangan berkualiti untuk melengkapkan keperluan isi rumah.

Produk ini boleh di dapati di seluruh Malaysia termasuk pasaraya dan pasaraya hiper utama pada harga RM14.65. jadi korang boleh lah menikamti kegeran Safi Shayla tanpa rasa bersalah.

 

Harga Safi Shayla Pek Fleksi
RM14.65

Facebook
www.facebook.com/SAFI.MY

Instagram
[email protected]

Youtube
www.youtube.com/safimalaysia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.