Cool Hijab

By | 22/08/2016

cool hijab

Setiap kali lepas basuh rambut mesti akan stress sebab dah kena pakai tudung untuk pergi ke acara atau pergi kerja sedangkan rambut tak kering lagi, jadi bila rambut basah dan terus pakai tudung sah-sah rambut akan berkuap dan akan bau hapak bagai. bila itu yang berlaku mulalah rasa tak selesa dan akan menyebabkan masalah rambut lain paling stress bila ada kelemumur yang susah nak hilang.

saya sendiri alamai masalah tersebut, bertahun-tahun saya mencari penyelesaian untuk hilangkan kelumumur walaupun dah macam-macam produk saya cuba tapi ianya tetap tidak berkesan dan jadikan saya rasa tak selesa sampai nangis tepi meja 

Baru-baru ni masa pergi ke satu acara saya dapat produk cool hijab ni, walaupun saya tahu pasal produk ni agak lama ( masa mula-mula keluar ) tapi saya tak begitu yakin dengan hasilnya .. sampai lah saya sendiri cuba baru-baru ini.

hasilnya agak boleh tahan, masalah kelumumur saya makin berkurangan walaupun belum sepenuhnya hilang tapi ada perubahan dan paling best walaupun rambut basah tetap rasa selesa dengan penggunaan cool hijab ni .. so tak adalah stress sangat bila kena terus pakai tudung masa rambut masih basah lagi.

kalau korang nak cuba boleh lawati website mereka www.coolhijab.com dan boleh lah membuat pembelian di sana dan mencubanya sendiri.. tapi hasilnya mengikut keadaan sendiri .. ada orang hasilnya cepat dan ada juga yang lambat .. apa pun yang kita guna yang penting sabar dan terus guna hingga nampak hasilnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.