Sweater Kanak-Kanak

By | 31/07/2016

sweater kanak-kanak

 

Beberapa minggu lepas warehouse pejabat saya buat sesi pemberisahan maka terkeluarlah segala jenis barang yang ada dalam warehouse yang memang tak boleh di buat apa melainkan bagi dekat staff atau jual suku harga. saya memang tak tahu lah apa yang berlaku sebab saya bukan berada di bahagian warehouse.

jadi nya saya ambil lah dress dengan apa saja yang boleh di ambil dan tak lupa untuk tiga orang budak kecik tu.. keadaan pakaian kebanyakkan masih elok cuma perlu di basuh saja sebab terbiar dalam warehouse lama sangat kan.

ada jugak lah baju yang masih ada tanda harga, kalau dekat pasaran memang kadang-kadang kita akan fikir banyak kali nak beli atau tak tapi kalau dah suka tu mesti lah korang akan beli ja.

akan datang tak tahu apa lagi yang warehouse akan lelong kadang-kadang mereka bagi je kalau barang tu memang tak boleh di jual.. paling best kalau mereka lelong toys itu memang saya akan beli … kihkihkih

2 thoughts on “Sweater Kanak-Kanak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.