Playnomore In The House

By | 15/01/2016

12400619_433451713518527_959731878188395365_n

 

Minggu lepas masa balik dari kerja saya nampak ada hanbag atas sofa rumah saya jadi saya tanya mak saya itu handbag siapa, mak saya kata tu hanbag kakak saya … dalam hati macam cantik je bag tu dan macam nak je tapi tak kan nak mintak kan… kakak saya sampai je saya tanya dekat dia mana dia beli hadbag tu then dia kata dengan bos dia dari Hong Kong.

Makkaihhhhh jauh nya Hong Kong kalau dah macam tu mesti ETA dia lambat gila, kakak saya kata tak lama dalam 2 minggu je macam tu .. ohhh dua minggu erkkk kira okey lah tu tak lah lama mana. kalau beli barang dekat lazada pun boleh tunggu sebulan nie kan pulak 2 minggu. jadi saya kata dekat kakak saya yang saya nak satu.

Balik kerja nampak ada satu bungkusan atas sofa then mak saya kata hanbag dah sampai .. yehaaaaaaaaa best best suka sangat sebab saya memang suka hanbag macam nie … gile betul kan …

Playnomore in the house minggu depan baru kita pakai ye nak pakai sekarang macam sayang pulak.. kihkihkih apa ntah kaitan minggu depan dengan minggu nieh sama je rasanya nanti-nanti kena pakai jugak.

okey korang yang nak hanbag playnomore dengan harga yang murah boleh email saya di [email protected]¬†dengan tajuk “Handbag Playnomore” harga yang saya berikan itu sudah termasuk dengan postage …. ¬†cuba korang google dulu berapa harga hanbag tersebut di pasaran sekarang jadi nanti bandingkan harganya okey ….

3 thoughts on “Playnomore In The House

  1. seri nian

    macam trend terbaru je ni…pernhaa nampak gak…cuma mula2 tu rasa kelakar
    x semua org sesuai kot…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.