Pen By Paperdorable

By | 05/01/2016

12494078_430421793821519_83870605_o

Minggu lepas sehari sebelum cuti tahun baru saya ternampak seorang kawan buat posting pasang barang cecomel nieh jadi dengan gigih saya usha apa yang ada dekat website tu ….mula-mula saya ingat website tu just jual barang biasa-biasa je tapi ternyata lah saya salah sama sekali.

berjam jam saya dekat website tu pilih dan pilih dan pilih sudahnya saya tak tahu mana nak pilih, kalau ikutkan hati nak je saya beli semua tapi tak kan saya nak beli semua sekali kan jadi saya beli je lah suku daripada apa yang ada dekat websitu…

hasil berjam lamanya saya dekat websitu akhirnya saya beli 6 batang pen dan finger sticker memo .. terasa sayang pulak nak guna benda cecomel nieh memang akan sudah nya jadi perhiasan dalam bekas stationery saya lah nampak nya ….

memo sticker gambar ayam tu saya rasa dapat free sebab tak ada dalam list saya, free pun tetap comel memo sticker tu okey …. nanti nak beli lagi benda cecomel dekat website tu …

Paperdorable-Planner-refill-02

mereka jugak ada menjual organize yang sangat cantik dan berkualiti ( yang ini saya tak beli tak cukup budjet ) jadi beli benda murah je dulu bulan depan boleh beli kalau ada budjet .. bhahahahahah tapi kalau korang memang perlukan organize memang wajib lah beli untuk memudahkan urusan korang lagi-lagi buat korang yang sentiasa busy.

sebenarnya masa proses pembelian tu ada sedikit masalah ada item yang saya mahukan sudah kehabiskan stock jadi mereka email pada saya tanya sama ada saya mahu wang di kembalikan atau saya mahu tukar yang lain. untuk memudahkan urusan saya mintak mereka tukarkan saja dengan item yang lain. pada saya tak ada masalah kalau nak tukar asalkan saya masih sukakan item yang di gantikan tu.

tahun baru permulaan baru semangat baru dan keyakinan pun kena baru …

okey korang yang nak dapatkan item cecomel macam ni boleh terjah PAPERDORABLE dan saya percaya mesti korang pun akan sukakan apa yang saya suka .. nak beli untuk diri sendiri atau nak jadikan hadiah pun boleh jugak.

2 thoughts on “Pen By Paperdorable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.