Jom Cantik Dengan Lets Cantik Skincare

By | 05/12/2015

lets-cantik-skincare-nursajat-beautician

Bila cakap pasal cantik kadang-kadang boleh jadi stress sebab diri sendiri tak berapa nak cantik lagi stress bila tengok perempuan-perempuan cantik yang ada dekat sosial media atau secara realiti lagi lah stress sebab rasa nak cantik jugak macam mereka.

saya percaya ramai perempuan di luar sana yang sanggup habiskan duit yang banyak semata-mata nak cantik, kerana permintaan terlalu tinggi produk kecantikan jadi kita boleh lihat terlalu banyak persaigan produk kecantikan di pasaran ketika ini. jadi kita sebagai pengguna kenalah bijak memilih produk kecantikan yang sesuai dengan kita supaya tidak menagalami kerosakan kulit muka.

 

lets-cantik-skincare

Baru-baru ini NurSajat Beautician telah melancarkan produk keluaran mereka Lets Cantik Skincare. Lets Cantik Skincare ini dihasilkan dengan teknologi terkini yang telah diformulasikan dengan penggunaan bahan-bahan semula jadi daripada Tea Tree, Ekstrak Papaya, Coconut Oil, Vit E Extract Piper Bettle, Stem Cell dan Microcitrus Australasisca Fruit Extract yang dipercayai mampu mengekalkan kecantikan kulit secara keseluruhan.

Lets Cantik Skincare ini di datangkan dalam 3 jenis produk yang mempunyai fungsi tersendiri, kiranya setiap satu produk fungsinya berlainan dan kesannya jugak berlainan. produk ini terdiri daripada pencuci muka, serum malam, krim pemutih muka (BB Cream) dan krim jerawat untuk kulit yang bermasalah jadi korang yang ada masalah sebegitu boleh lah menggunakan produk Lets Cantik Skincare ini.

tiga produk Lets Cantik Skincare

Georgeous BB Gream 15GM
Melindungi kulit daripada sinaran matahari.memberi kelembapan pada kulit muka,Mengecilakn pori-pori.Mengembalikan keremajaan kulit, merawat kulit berminyak membantu mengurangkan jerawat.

Amazing Cleanser Gel 50ML
Melembutkan, menghaluskan dan melicinkan kulit muka serta membantu menghilangkan jerawat dan kedutan kulit. Kulit lebih berseri dan bermaya.

Fabulous Night Serum
Memberi kelembapan pada kulit muka, mengecilkan pori-pori, mengembalikan keremajaan kulit anti kedutan, mencerahkan kulit muka, membantu mengurangkan jerawat dan jeragat.

produk-kecantikan-lets-cantik-skincare-nursajat-beautician

 

Dalam masa yang sama juga NurSajat Beautician telah melancarkan website mereka www.letscantik.com.my bagi memudahkan pelanggan membeli produk mereka secara online. dengan adanya jualan atas talian ini dapat menjimatkan masa pengguna dan pengguna tidak perlu bersusah payah mencari di mana tapak jualan produk ini.

NurSajat Beautician ketika ini memiliki dua cawangan iaitu di Galaxy Ampang Shopping Mall, Kuala Lumpur dan di Bandar Baru Uda Johor Bahru. Pusat kecantikan yang dimiliki NurSajat Beautician mempunyai 5 pembantu perubatan yang professional dan diiktiraf dari Kerajaan untuk memberikan rawatan kepada pelanggan.

Bagi yang berminat untuk menjadi stokis NurSajat Beautician untuk produk kecantikan Lets Cantik ini juga, pendaftaran stokis juga dibuka. Jadi korang boleh cuba untuk jana pendapatan tambahan. Lagi-lagi ketika keadaan kos sara hidup yang semakin meningkat ketika ini.

perkhidmatan-nursajat-beautician-lets-cantik

Selain itu juga NurSajat Beautician mempunyai perkhidmatan lain di pusat kecantikannya yang terletak di Galaxy Ampang Shopping Mall dan Bandar Baru Uda Johor Bahru. Antara perkhidmatan yang disediakan adalah Facial Treatment, Injection IV Drip, IV Drip, Drip, Facial, Nano Treatment dan banyak lagi. Jadi pada korang yang nak kelihatan cantik ni boleh cuba perkhidmatan yang disediakan oleh NurSajat Beautician di pusat kecantikannya.

 

Instagram :

NurSajat
NurSajat Beautician 

 

3 thoughts on “Jom Cantik Dengan Lets Cantik Skincare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.