Barang Yang Ikut Saya Akhirnya ….

By | 10/11/2015

Beberapa minggu lepas ada satu barang nieh asyiklah nak ikut saya ke mana-mana tempat saya pergi sampai mata saya pun jadi blink blink dan terasa sakit hati pulak sebab barang nieh lalu lalang depan saya kejap dekat tengah kejap dekat tepi kejap dia hilang dan tiba-tiba dia muncul balik. bila masuk blog dia dok ikut jugak tapi dia duduk diam diam dekat side atas … sabar je lah saya jadi nak tak nak kena korek tabung untuk beli barang tu .. bhahahaha bukan tabung saya sebenarnya tapi tabung orang.

 

12189733_414808728716159_163657624062182898_n

inilah barang yang ikut saya sepanjang masa minggu lepas tu, nampak tak nampak tak .. kalau dah perempuan tu perempuan jugaklah memang tak boleh nak kata apa, kalau nak memang nak jugaklah tak boleh kata jangan..

benda nieh dalam RM28 je kalau tak salah saya beli dekat Lazada sebenarnya saya jarang beli barang dekat sanaa lagi pun jarang membeli belah barang make up .. lagi satu ETA dia macam lambat seminggu ke seminggu lebih macam tu tak tahu lah kenapa macam tu …. tapi tak kisah lah sebab bukan nak pakai terus kan …

itu lah kisah saya dan Lazada yang ikut saya ke mana saya pergi sampai saya terasa sakit hati …. baik hati sangat dok ikut saya kan …

 

12189337_414853215378377_683796383365654467_o

Beberapa hari lepas saya masuk warehouse pakai heel sekali kena marah dengan mereka ye lah dalam warehouse mana boleh pakai heel kalau apa-apa jadi siapa susahkan … sendiri susah dan sendiri padan mukalah .. jadi malam nya terus pergi cari kasut yang sesuai untuk pakai pergi kerja.. tapi malangnya susah sangat nak cari saiz …

jadi kenalah cari saiz kanak-kanak riang kan, maka dengan gigih lah saya cari saiz kanak-kanak dan nasib baik jumpa yang berkenan .. nahh nampak tak kasut tu itulah kasutnya … boleh lah dari tak ada langsung dari kena pakai heel lagi seksa tau … bhahahahaha

 

12191516_414853778711654_498497820104457287_n

Kenapa paksa beli dua sebab mak kata satu mana cukup .. jadi saya pun carilah satu lagi .. tadaaaaaaa nasib baik jumpa yang berkenan .. yang nieh pun saiz kanak-kanak riang tau … lepas nieh kalau nak cari kasut memang kena cari saiz kanak-kanak riang je lah nampaknya .. masalahnya saiz kanak-kanak lah yang lagi mahal tahu tak …. dua kasut tu je dah berapa .. huhuhu sob sob…

 

Nota : macam dah jadi sebulan sekali update blog kan .. kena rajin sikit nampaknya nieh ..

2 thoughts on “Barang Yang Ikut Saya Akhirnya ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.