Rojak Seafood Tam Nasi Ayam

By | 31/08/2015

rojak seafood

 

Makan Makan Makan tu je kerja saya sekarang ni,  baru lepas makan 5 minit dah nak makan lagi jadi kenalah makan untuk mengelakan rasa lapar yang terlampau kan … bhahahahaha dasyat betul nafsu makan saya sejak dua menjak nieh sampai susah nak kawal. selagi boleh makan kita makan lah nanti dah tak boleh nak makan apa pun tak dapat nak rasa.

Hari tu dengan sengaja saya pergi ke Tam Nasi Ayam untuk menikmati rojak seafood, itu pun lepas saya nampak tuan kedai Tam Nasi Ayam update pasal rojak seafood nirh, jadi masa tu memang saya tengah lapar jadi saya paksa semua orang makan dekat sana .. bhahahahahaha jahat tak saya.. sabar je lahh kannn ..

sampai dekat saya dengan rasa tak bersalah saya terus order “rojak seafood satu” sekali staff  TNA kata dah lama kita tak jual rojak … “hohh biar betul” bla bla bla bla …. kempunan nak makan rojak seafood hari tu dan saya pun tukar menu lain …. tapi still tak puas hati sebab datang situ memang nak makan rojak seafood tak kan nak kena makan makanan lain ye tak …

jadi saya pun text lah tuan kedai ( hahahahaha dasyat betul ) bla bla bla ….. okey lega bila berjaya order rojak seafood tapi masa tu tinggal udang saja katanya .. alaaa udang pun udang lah asalkan rojak seafood kan kan …. setelah menunggu dengan sabar sambil membayangkan betapa sedapnya rojak seafood nie akhirnya rojak seafood berada di depan mata …. sebelum makan kena ambik gambar dulu itu pekara penting …

memang sedap sampai rasa nanti nak makan lagi lah tapi rojak nieh belum sepenuhnya di lancarkan dekat Tam Nasi Ayam jadi kalau nak kena request baru mereka akan buat … heheheheheh nasib lah saya comel kan ( erkk )

oke untuk korang yang nak rasa sendiri rojak seafood nieh boleh lah terjah Tam Nasi Ayam tapi saya tak jamin lah kalau ada, sebab makanan nieh kena request jadi korang kena tanya awal-awal dekat tuan kedai ya …. pssstttt kalau tuan kedai tanya mana tahu korang kata je “mia yang kata”

 

Tam Nasi Ayam
No 1G, 3G, 5G, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23 Shah Alam.
No tel : 03-55455733/01132908537

2 thoughts on “Rojak Seafood Tam Nasi Ayam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.