Mee Rebus JDT Tam Nasi Ayam

By | 31/08/2015

mee rebus jdt

Malam merdeka tinggal kami 4 orang saja di rumah, bagaikan mati akal dan tak tahu nak buat apa masing-masing hanya mengadap tv dan pc masing-masing .. saya macam biasa habiskan masa dengan membaca …. lama tak membaca sebenarnya jadi bila dah dapat membaca memang tak ingat apa lah.

mak saya kata “malam nak makan apa tapi yang murah dan simple saja” laju-laju saya fikir apa nak makan .. saya cadangkan makan mee rebus JDT dekat Tam Nasi Ayam, sebab petang tu saya nampak tuan kedai update pasal mee rebust jdt tu nampak macam sedap je jadi kena lah cuba sendiri kan.. mak saya kata “okey kul 10 kita keluar lepas tu tengok bunga api sekali” layankan je lah lagi pun bukan ada buat apa pun..

sampai dekat Tam Nasi Ayam dengan tak ada rasa bersalah terus order mee rebus jdt 2 ( 1 untuk saya 1 untuk mak saya ) dengan sabar saya tunggu kurang 5 minit makanan sampai ( bagus tahu tak sebab service cepat )  ambik gambar sebelum makan dan saja gatal tangan text dekat tuan kedai .. kahkahkah sekali tuan kedai datang pulak ingat kan tuan kedai tak ada dekat kedai ye lah kan cuti panjang ….

maka kami pun menikmati makan malam sambil borak macam-macam cerita … mak saya lagi cepat dapat berita dari saya walaupun saya lagi banyak membaca .. macam mana tuuuu ….

saya tipu sesuatu kalau korang nak tahu sebenarnya mee rebus jdt nieh memang sedap sangat sampai saya rasa nak tambah lagi satu pinggan .. percaya tak walaupun harganya RM3.90 tapi satu pinggan tu dah cukup buat korang rasa kenyang sampai esok pagi tapi untuk orang yang cepat lapar memang akan makan makan makan … pssstttt kalau tuan kedai tanya mana tahu korang kata je “mia yang bagi tahu” perasan sangat lah saya nieh.

okey dah sudah korang kena pergi sendiri rasa mee rebus jdt tu, betul saya tak tipu memang sedap …. korang akan dapat sama macam dalam gambar tu, itu bukan sekadar gambar hiasa okey …..  hiks hiks …

 

Tam Nasi Ayam
No 1G, 3G, 5G, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23 Shah Alam.
No tel : 03-55455733/01132908537

4 thoughts on “Mee Rebus JDT Tam Nasi Ayam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.