Bila Terlalu Penat

By | 28/08/2015

11935010_397248663805499_541066766009542759_n

 

Bila sudah terlalu sibuk dengan urusan kerja setiap hari mesti akan ada perasa malas nak buat kerja lain lepas balik kerja … siapa kata tak penat bila setiap hari kena pergi sana sini untuk siapkan kerja, lagi-lagi kalau dapat bos yang macam-macam perangainya. saya lah tu orang nya sebab blog pun dah semakin jarang update kadang-kadang sampai sebulan lamanya. itu baru cakap pasal update blog jangan kata pasal bersosial lagi lah kelaut.

Hari tu bos saya balik dari overseas ( lupa dah mana lokasi ) jadi macam-macam lah dia beli untuk kita orang tapi biasanya makanan lah yang dia beli ( biasanya biskut ) kalau dia rasa yang kita orang tak boleh makan makanan yang dia beli mesti dia akan beli buah-buahan je tu lagi selamat pada dia lah .. thanks lah ye bos susah-susah je belikan macam-macam untuk kita orang.

tapi kan haru tu dia belikan cokelat 1 dolar untuk kita orang, mula-mula kita orang tengok cokelat tu dah sampai tarikh luput jadi kita orang pun tak makan lah nak buang sayang jadi saya kata lah kita buat frame je lah. tapi ada geng meja makan tanya dekat bos pasal hal tu .. bos kata belum tarikh luput ada lagi beberapa bulan .. itu tarikh keluarkan ke apa lebih kurang macam tu lah .. tapi memang kita orang tak makan lah bagi geng meja makan yang bukan islam makan habiskan.

sebenarnya tak ada benda sangat nak tulis, bila dah terlalu penat memang malas nak fikir sangat apa yang mahu dituliskan dan di kisahkan.. kalau menulis jugak sah-sah akan kelaut nanti.  jadi lagi baik tak payah nak menulis langsungkan.. bhahahahahah ada ke macam tu kan .. biasalah kan “mia” memang dia macam tu pun apa dia kisah.

 

6 thoughts on “Bila Terlalu Penat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.