Bercinta Dengan Kesibukkan

By | 21/08/2015

11933449_395506030646429_1228537350357459652_n

Macam tersangat lama tak menulis apa-apa di sini, minggu lepas banyak benda nak tulis tapi di sebabkan blog down selama seminggu jadi penyakit malas pun penyerang jadi biarkan je lah blog tak berupadate. minggu nie sangat-sangat busy dengan segala macam urusan.

sepanjang minggu nieh hari-hari pergi kerja banyak kerja yang kena tolak tepi sedangkan semua penting tapi lagi penting kertas-kertas atas meja yang perlukan sign dari bos.. ingat boleh ke bagi macam tu je terus dapat sign memang tak lah kan jadi sepanjang minggu nieh terpaksa gigih sikit call semua supplier mintak dokument kalau tak jangan mimpi nak dapat payment ..

jam 6,30 petang semua kertas-kertas tu selamat di hantar ke bahagian akaun, jadi kerja dah selesai dengan jayanya cuma ada beberapa je yang tak settle..

sekarang tengah fikir macam mana nak ubah jadual sebab sekarang ni kerja sorang-sorang partner dah resign minggu lepas seca tiba-tiba … jadi nak tak nak kena belajar laju-laju benda baru yang selama nieh memang saya tak berapa nak ambik tahu sangat …

balik dah penat, dengan keadaan kejap demam kejap ok itu yang buatkan rasa sangat penat sampai balik kerja terus tido kadang-kadang lah ….

otak dah beku dengan aknga-angka jadi tiba masa untuk berehat hujung minggu tanpa ada gangguan, tolong lah saya dah sangat penat dengan kerja-kerja jadi bagilah saya rehat dengan aman ye .. heheheheh

7 thoughts on “Bercinta Dengan Kesibukkan

    1. Namia Cinta Post author

      sama lah memang cuba untuk update selalu tapi bila langsung tak ada benda nak tulis tu yang tak update .. lagi baik tak payah menulis kalau merepek jadinya .. hiks hiks

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      wsalam …. ehh mana ada lama kira baru je lagi lah .. hiks hiks

      salam kenal jugak 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.