Kehidupan Lebih Sihat Dengan Hexagon

By | 19/07/2015

C360_2015-07-19-13-36-59-279

Selalunya kalau nak minum air alkaline saya selalu ambik dekat rumah pakcik saya, ye lah dekat rumah pakcik saya je yang ada mesin air alkaline tu buat masa ni. kata pakcik saya mesin dia saja dah cecah RM12K .. makaihhhh mahal tu jadi memang tak lah nak beli mesin tu semata-mata nak minum air alkaline jadi beberapa bulan ni kita orang ambik saja dekat rumah pakcik saya …

tapi hari tu kita orang jalan-jalan dekat subang parade nampak satu kedai yang jual mesin air alkaline dengan harga yang agak murah tapi masa tu tak terus beli lah cuma servery je dulu kan.. balik tu kita orang google tengok review mereka yang pernah guna mesin nieh.. bila dah baca review mereka baru lah kita orang buat keputusan untuk beli mesin nieh.. lagi pun mesin nieh tak gunakan elektrik jadi kira selamat lah..

Mesin nieh tak perlukan ruang yang besar sangat sebab mesin ni kecik je jadi ada ruang yang mencukupi pun sudah memadai paling penting dekat dengan paip air ….. kira mesin nieh baru je pasang dekat rumah kita orang jadi tunggu review seterusnya …

ehemmm korang yang memang sedang mencari mesin air alkaline dengan harga yang berpatutan boleh usha online shop  untuk dapatkan produk yang sama macam yang kitaorang beli …

 

Nota : nantikan review seterusnya tentang produk nieh ye

5 thoughts on “Kehidupan Lebih Sihat Dengan Hexagon

    1. Namia Cinta Post author

      saya pun tak berapa nak pasti apa bezanya .. tapi ikut apa yang saya tahu air alkaline nieh yang paling bagus bukan menggunakan elektrik …
      ini pun masih membaca lagi nak tahu apa kebaikannya …

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.