Grand Beach Resort Port Dickson

By | 29/06/2015

39801893

Pada korang yang sukakan suasana tenang dan sukakan laut bolah lah usha-usha resort atau hotel di sekitar Port Dickson, dekat sana banyak jugak hotel dan resort yang berdekatan dengan pantai salah satunya adalah The Grand Beach Resort yang terletak berdekatan dengan pantai .

C360_2015-06-27-15-38-28-801

sama ada korang datang bercuti berpasangan atau sendiri boleh cuba bilik Superior Twin Room, apa yang best nya bilik ini mempunyai balkoni jadi korang boleh duduk dekat balkoni sambil minum coffee paling best sekali mereka sediakan sejadah dan ada ruang yang agak luas untuk solat.

C360_2015-06-27-15-38-38-542

 

C360_2015-06-27-15-38-47-014

ini paling penting kalau tak ada benda nieh macam mana korang nak buat coffeekan, jangan risau mereka juga sediakan coffee dan tea untuk di bancuh tinggal korang pilih je nak yang mana.

C360_2015-06-27-15-38-09-962

C360_2015-06-27-15-37-47-856

masa mandi korang boleh lah berangn macam-macam semasa gunkan bath tab nieh, berapa lama pun korang nak berendam tak ada siapa yang nak marah lagi-lagi kalau korang sorang je dalam bilik … ¬†nampak tak nampak tak ….

C360_2015-06-27-15-39-23-551

sekarang korang boleh lepak dekat balkoni sepuas hati korang, lagi-lagi kalau korang dapat bilik mengandap pool lagi lah korang akan rasa bahagia sangat dan mesti korang tak akan rasa menyesal pilih ini bilik…

tempat nieh ada swimming pool jugak sebelah belakang, jalan kaki sikit akan sampai dekat laut, korang boleh pilih sama ada nak main dekat laut dulu baru terjun swimming pool korang punya suka.

kalau tanya pasal harga korang boleh usha dekat booking.com¬†mungkin korang boleh dapat MYR 100 siapa tahu kan biasanya MYR 200++ jadi korang kena pandai cari .. kenapa saya sellu pilih booking.com, sebab dekat booking.com tak payah bayar dulu cuma buat tempahan, masa korang check in baru buat pembayaran lagi satu kadang-kadang boleh dapat harga yang tak masuk akal jugak …

 

Address:

5th Mile, Jalan Pantai
Port Dickson, 71050, Malaysia

Phone:

+6066474090

2 thoughts on “Grand Beach Resort Port Dickson

  1. Azlina Abd Latiff

    Hotel tidak memuaskan hati pelanggan.
    Hari kejadian amat mengecewakan pd 13/3/2016, booking trivago view pantai, tetapi bila check in bilik yg sgt jauh dan view tennis court.check in jam 2pm bilik 233.bilik yg sgt busuk.carpet berdarah.kaunter perkhidmatan sgt krg ajar.

    Reply
  2. Azlina Abd Latiff

    Hotel tidak memuaskan hati pelanggan.
    Hari kejadian amat mengecewakan pd 13/3/2016, booking trivago view pantai, tetapi bila check in bilik yg sgt jauh dan view tennis court.check in jam 2pm bilik 233.bilik yg sgt busuk.carpet berdarah.kaunter perkhidmatan sgt krg ajar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.