Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015

By | 19/05/2015

sepetang-bersama-blogger-2015

 

Haiii Korang …… majlis pengumuman Majlis Sepetang Bersama Blogger 2015 sudah pun di umumkan jam 3 petang tadi berrtempat di Hotel Concorde Shah Alam.. Pada majlis tersebut turut hadir adalah wakil dari Yoes , The Sambs, karangkraf serta rakan blogger yang turut di undang.

Apa yang saya tahu acara kali ini lain dari sebelum ini, kalau sebelum ini acara di adakan di dalam dewan tai kali ini acara akan berlangsung di tempat terbuka ( outdoor ) dan paling best banyak hadiah yang menanti semua yang datang pada Majlis Sepetang Bersama Blogger tu nanti.

Buat masa sekarang Pihak dari The Sumbs, eQurban Resources, Jam Tawaf Denaihati, Karangkraf dan Perbadanan Putrajaya telah sudi untuk sama-sama menjayakan Sepetang Bersama Blogger.

Acara tahun ini akan di adakan di Taman Cabaranm Present 5 Putrajaya pada 13 june 2015, acara akan bermula pada jam 8 pagi. acara pada hari itu akan terbahagi kepada dua sesi. sesi pagi untuk acara Blogger Treasure Hunt dan sesi petang acara Blogger Sharing Session.

mengikut maklumat yang saya dapat hadiah berjumplah RM5000 akan di sediakan untuk perserta yang menyertai treasure hunt, selain itu juga terdapat pelbagai hadiah lain macam iphone 6, samsung note edge, dan macam-macam lagi lah …

Pada masa yang sama juga pihak yeos akan menganjurkan Yeo’s Sitkom Blog Kontes untuk memeriahkan lagi majlis Sepetang Bersama Blogger, kontes itu menwarkan hadiah GoPro Hero 4. jadi rajin-rajin lah tengok blog Denaihati untuk maklumat lanjut.

Dan ……… pendaftaran untuk Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 sudah pun di buka secara rasmi, korang boleh daftar berapa banyak nama yang korang mahu dengan bayaran RM30 setiap seorang di website mereka www.sbb.my 

jadi apa lagi …. jangan lupa daftar penyertaan korang sebelum pendaftaran di tutup … sebarang pertanyaan boleh email kepada mereka di [email protected]

 

Date : 13 June 2015
Masa : 8 pagi – 5 petang
Tempat : Taman Cabaran, Present 5 Putrajaya
Harga : RM30/orang
website : www.sbb.my

 

One thought on “Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.