Magic Face BY LAKME

By | 13/05/2015

C360_2015-05-03-13-47-47-878

 

Baru-baru ni masa oergi beli barang macam biasalah pasti akan tersinggah dekat tempat make up, bukan nak beli pun saja tengok-tengok bandingkan harga mana lah tau murahkan jadi boleh lah beli. tapi hari tu ternampak jenama baru dekat situ jadi apa lagi usha-usha ..

jenma LAKME dari India, mengikut jurujual tu magic face nie digunakan oleh artis bolloywood jadi sebab tu foundation nya hanya ada satu tone saja … ┬ádan paling tak boleh msuk akal harganya sangat murah masa saya beli harganya baru RM12.50 macam tu … mula-mula memang tak berapa nak percaya jadi mintak jurujual tu check kan balik harganya lepas tunggu beberapa minit jurujual tu datang balik dan kata memang itu harganya .. jadi saya pun terpengaruh dan terbeli …

 

C360_2015-05-13-23-24-44-702

 

selepas seminggu gunakan magic face nie saya jadi tertanya-tanya “magic nya di mana” sebab langsung tak magic pun muka saya bila pakai magic face nieh … tahu kenapa seminggu tu jugak lah saya rasa macam saya tak pakai apa-apa sebab magic face nieh macam tak ada kesan saja …

Mesti korang nampak magic face tu macam krim kan tapi sebenarnya magic face tu cair tapi tak lah cair macam pejal-pejal gitu ….. nak buang sayang, tak biar kan pun sayang .. jadi caranya … saya guna foundation macam biasa dan lepas pakai foundation baru saya pakai magic face nieh … baru nampak kesan nya sikit … ( sikit je lah )

moral of the story lain kali jangan pandang pada harga saja, kalau harga murah tapi kualiti drop tak guna .. mana ada benda jual murah macam nieh .. tapi magic face nieh je lah yang murah barang dari LAKME yang lain kemain mahl dah sama taraf macam jenama lain …

2 thoughts on “Magic Face BY LAKME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.