Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan

By | 28/05/2015

Lagi beberapa minggu nak bulan puasa, terasa cepat sangat masa berjalan hingga sudah tiba setengah tahun. sempena ramadhan yang akan tiba lagi beberapa minggu ni banyak jugak restoran dan hotel telah menyediakan buffet ramadhan termasuklah Bangi Golf Resort.

Baru-baru ini mereka telah mengadakan food review untuk buffet ramadhan mereka dan dengar khabar nya ramai jugak blogger yang menghandirikan diri.. saya cuma menulis saja untuk sesi food review kali ini ..

Buffet Ramadhan kali ini pihak Bangi Golf Resort menyediakan lebih 200 hidangan dengan pelbagai menu pilihan termasuk sajian barat, melayu dan juga masakan timur yang pasti kan menajdi tarikan sepanjang bulan puasa nanti.

Mesti korang mahu tahu kan harga untuk Buffet Ramadhn di Bagi Golf Resort, ye lah dengan nama pun begitu gah mesti harganya sangat mahal .. jangan risau harga sangat berpatutan dan pasti akan rasa berbaloi ..

KANAK-KANAK : RM27
Dewasa : RM55

buka puasa bgr 1

pastinya kambing panggang akan menjadi tarikan utama semasa buffet ramadhan di Bagi Golf Resort

cats

Antara menu utama yang terdapat di Buffet Ramadhan nanti, ini hanya sebahagian saja ada banyak lagi menu yang akan di hidangkan sepanjang Ramadhan.

????????????

20150523_190335

Ini antara hidang pencuci mulut yang korang boleh cuba jugak .. sedap bak hangg rugi kalau tak cuba

cats

Antara kuih muih dan buah-buahan yang turut di hidangkan di buffet ramadhan Bangi Golf Resort.

Kalu korang datang ke Buffet Ramadhan Bangi Golg Resort nanti pastikan korang jalan-jalan dulu di Buffet makanan tengok-tengok mana yang korang rasa sedap .. tapi semua sedap dan kena cuba makanan semua kalau tak mesti korang akan rasa menyesal.

Pada kali ini Bangi Golf Resort memperkenalkan konsep dapur terbuka dimana pengunjung boleh melihat sendiri chef-chef mereka menyediakan hidangan serta boleh terus berhubungan dengan chef-chef tersebut pada masa yang sama.

 

Info lanjut Bangi Golf Resort:
Alamat :No.1 Persiaran Bandar, Bandar Baru Bangi,Selangor 43650
Malaysia.
No. Tel : +[60] 03 – 8925 3728

Website : https://www.bgrrest.com
Facebook : https://www.facebook.com/BangiGolfResortRestaurant
email : [email protected]

Waktu operasi :6.30 am – 9.30pm Daily

4 thoughts on “Bangi Golf Resort Buffet Ramadhan

    1. Namia Cinta Post author

      uncle boleh boleh jangan lupa bawak saya sama ye .. mana tau
      uncle nak belanja ke heheheh

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.