Anak Siapa Yang Kejam

By | 26/04/2015

bayi1

 

Kalau Keluar dengan Adam mesti kena bertabah sebab akal dia memang tak boleh nak jangka dan mesti ada je benda yang dia nak buat walaupun benda tu adalah benda bahaya. lagi satu jangan berani bawak dia pergi tempat yang banyak mainan kalau dalam purse ada 10 sen ( duit tak banyak ) ..

hari ini masa pergi beli barang tersinggah satu kedai sekali dia nampak baby doll tu ( yang saya bawak ) punya lah dia suka kena snediri tengok macam mana rupanya …

hari tu belikan nurul gucci dekat dia ( baby doll gegurl )  sebab saya tak bagi dia main baby doll gegurl carikan lah dia boboiboy ( baby doll ) tapi dia main kejap je lah cuma sesekali dia cari jugak .. lepas tu belikan dia aaron ( monkey doll ) yang tu dia selalu main sebab cute je ( macam tuan blog nieh )

hari nieh dia jumpa baby doll yang tu jadi bertabahlah melayan dia … satu mall dia usung baby doll tu tak mahu lepas … tapi bila dia nampak playground dia tinggal je baby doll tu sudahnya saya yang kena bawak sampai satu mall pandang saya pelik .. kahkahkahkahkah

kalau dari jauh tengok mesti orang akan kata “apa budak nieh buat macam tu tak ada perasaan langsung” kahkahkahkah dan mesti tak pepasal saya akan kena hempuk kan kan kan … adoiiii apa lah nasib kena hempuk pasal benda yang tak logik ….

bayi2

sorry lah berat sangat budak sorang nieh, tak larat nak dukung jadi terpaksa seret saja lahhh .. itu lagi kejam kalau orang tengok dari jauh … huhuhuh nasib ler adam dapat makcik yang tak berapa nak waras cam neih kahkahkahkah ….

kalau ikutkan saya memang saya tak akan beli tapi itulah kan ada je yang melayan … kalau tak beli pun gambar baby kat plastik pampers tu pun dia akan cium gambar baby tu .. bila tanya nak adik ke tak terus kata tak mahu …

habis lah bertambah mainan dekat rumah, semalam baru kata jangan beli apa-apa tapi hari nieh dah beli satu lagi baby doll ….. jangan dia jadi baby doll bila dah besar nanti sudah lah …

IMG-20150422-WA0006

inilah Aaron

4 thoughts on “Anak Siapa Yang Kejam

    1. Namia Cinta Post author

      bhahahaha adoi adoiii itu bukan saya punya lah .. terpaksa bawak je budak bam bam punya hiks

      Reply
    1. Namia Cinta Post author

      gile kot bawak anak macam tu sah2 orang akan kata saya mental … tak dapat nak bayangkan

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.