Tab Ganti Smartphone

By | 28/01/2015

image

macam dah lama tak update blog, bukan tak ada idea nak update cuma aura untuk menaip tu tak ada jadi terbiar lah blog nieh bagaikan tiada tuan.

macam best pulak guna tab sebab puas hati masa baca entry dekat blog dan tengok facebook segala bagai yang tak best nya bila nak buat call tu sebab besar gedabak hehehehe..

paling penting puas hati yang lain belakang kira, ada duit lebih boleh tukar smartphone lain hehehehe tapi kalau boleh nak orang sponser lah kan kan kan baru lagi best ….

tab nieh pun bukan saya beli tapi orang yang bagi kalau nak beli sendiri memang tak lah sebab saya akan pakai apa yang ada selagi boleh pakai.. hehehehe baik dan berjimat tak saya ….

tab pun biasa-biasa je jenama cap ayam tapi okey lah tu dari tak ada kan … lepas nie apa pulak ye hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.