Bergaya Bagaikan Deva

By | 13/12/2014

DT CT Blazeer

 

Setiap tahun mesti saya akan sakit kepala fikir apa nak pakai untuk acara syarikat, setiap tahu juga saya akan sakit kepala fikir apa tema nak buat, setiap tahun jugak saya akan stress bila bos saya kata “jangan lupa u punya tarian pembukaan” semua tu buat saya sangat tak best tapi itu jugak yang saya suka lakukan.

Tahun ni tema bos yang pilih katanya tahun nieh kita jimat sikit tak payah nak sewa costume bagai pakai je apa-apa baju asalkan ada warna-warna christmas .. bila bos kata macam tu terasa nak melompat dengn riang pulak sebab dalam sejarah senang nya nak pilih baju tapi malangnya susah jugak nak cari baju untuk kanak-kanak riang nie.. heheheheh ..

finally saya jumpa jugak yang simple dan terbekenan di hati … bila fikir yang saya sudah ada dress hitam jadi boleh lah gayakan dengan blazer warna merah tu .. yeyyyyyyy selesai masalah saya untuk baju …

korang yang berkenan tu boleh lah cuba paling best dengan cerita postage adalah percuma ..  mana nak cari blazer cecantik macam nieh dengan harga yang murah gedabak macam nieh kan … kalau dekat luar sah-sah harganya beratus..

cats

 

apa yang bestnya korang boleh pilih sama ada nak blazer saja atau blazer + skert atau korang nak 2 blazer atau satu skert ikut mana korang suka .. kalau tak salah saya harga boleh bagi harga kasih sayang …

paling saya suka adalah warna merah … sebab saya belum ada warna merah lagi tu yang buat saya teruja sangat tu heheheheheh … kalau korang nak order boleh lah email kepada saya CONTACT  untuk pertanyaan lebih lanjut okey ..

 

One thought on “Bergaya Bagaikan Deva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.