Kayisi Kremi By Dogaci

By | 23/11/2014

dogaci - kayisi kremi

 

Sejak dulu lagi saya mengalami masalah eye bags yang agak teruk sebenarnya, macam-macam produk sudah saya cuba tapi semua tak berhasil sampailah makcik saya bagi produk dogaci nieh. produk ni baru je saya guna baru minggu lepas macam tu jadi kesan nya masih lagi tak kelihatan dengan begitu jelas hingga mampu buat saya puas hati.

Produk Dogaci ni merupakan keluaran negara turkey  ( kalau nak pergi tukey boleh join contest ig ini kalau tak salah saya sebab masa saya google tentang produk ini itu yang di nyatakan.  kalau korang nak produk nieh boleh lah saya cuba tolong-tolong dapatkan … hehehehehe tapi bukan FOC tau.

dogaci kremi

Dogaci All Natural Under Eye & Skin Rejuvenating Apricot Cream is an excellent moisturizer and lifting cream for daily use. Our all natural product is an excellent under eye wrinkle and eye contour cream. Made from Pure Apricot Kernel Oil derived from cold press contains Vitamins A B and E as well as Calcium, Magnesium, Carotene and Beta-Carotene. This cream will nourish the skin, rejuvenate dead skin cells, fight aging, moisturizes, adds natural shine and tighten the skin. It can be used as sun protection and to treat minor burns such as sunburn. Dogaci All Natural Apricot Cream does not contain any chemicals or additives.

Produk Dogaci ni bukan satu saja tapi ada banyak lagi produk lain yang maybe tiada terjual di pasaran Malaysia kalau ada pun susah nak dapat ye lah kan produk luar negara bukan semua yang boleh di jual di malaysia.

ini permulaan nanti kita tengok hasilnya macam mana kalau ok produk nieh baru saya akan pertimbangkan kalau ada yang mahukan .. hehehehehe

 

 

One thought on “Kayisi Kremi By Dogaci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.