Instant Beauty By Benefit Yang Tak Kena Di Hati

By | 26/11/2014

20141123_210944

Last time saya nampak Nisa Kay update pasal benda nieh, entah kenapa saya rasa macam menarik pulak benda ni dan terasa nak beli jadi saya request lah benda ni untuk hadiah besday saya yang lepas tapi memandangkan saya busy dengan urusan kerja jadinya hadiah tu pun di tangguhkan.

euwwwwwwww best nya dapat apa yang memang saya nak, melompat bintang kejap saya dalam sephora masa tu bhahahahah okey itu saya tipu tak kan saya nak melompat bintang dekat tempat awam pulak kan.. harus lah saya cover line agar nampak comel gitu.

baiklah berbalik pada cerita asal .. selepas saya dapat apa yang saya mahukan esoknya pergi kerja saya test lah benda nieh .. sob sob tetiba terasa sedih sangat sebab kan …… muka nampak macam tak pakai apa-apa..

okey ini serius kawan-kawan ofis saya tanya kenapa muka saya nampak comot macam tak pakai apa-apa .. erkk tak kan lah nampak begitu pulak sedangkan saya memang pakai make up waktu …. saya biarkan dan esoknya saya cuba lagi tapi masuk hari ke tiga soalan yang sama memang saya dah rasa yang semua tu sangat tak berapa nak best.

Nak jual sayang ( baru guna 3 kali saja ) nak biarkan pun sayang jugak tapi kalau pakai lagi menambahkan rasa sakit hati sebab muka nampak comot.

itu pada saya lah tapi tak tahu kalau pada orang lain benda nieh sesuai .. masing-masing kan ada pendapat sendiri .. tak apa lah oleh kerana benda nieh adalah hadiah jadi saya simpan saja dan hanya guna pada waktu travel sebab senang nak bawak tak payah nak bawak banyak-banyak make up buat semak beg je.

kalau ikutkan banyak je benda best dalam sephora tu tapi akan daya masa tak cukup untuk membuat lawatan dan tengok harga pun agak boleh tahan lah kena simpan duit baru boleh beli tu pun kalau betul-betul nak … kalau tak memang pandang pun tidak. hehehehe apa pun sebenarnya benda nieh best jugak mungkin saya yang silap teknik je kena belajar nieh walaupun dekat situ ada tunjuk tekniknya.

4 thoughts on “Instant Beauty By Benefit Yang Tak Kena Di Hati

  1. Scha Nazri

    Ni complexion kit?

    dia bagi flawless je. takde color mcm blusher. just nak tutup cela kat muka. kalau tak pakai blusher maybe nampak pucat je kot. hehe.

    video kat sini,

    youtube.com/watch?v=Y8YgtZbiV-k
    Scha Nazri recently posted…Terdelete. Arghhh.My Profile

    Reply
    1. Namia Cinta Post author

      kita pakai je blusher semua make up macam biasa … tapi tetap nampak macam x make up ..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.