Compact Powder Silkygirl RM5

By | 28/10/2014

IMG_20141027_220407

 

Ahad lepas saja ikut mak pergi beli barang dapur, lagi pun otak sudah naik beku bila duduk dalam rumah dengan tak buat apa-apa lahi-lagi hari cuti. jadi b’ramai-ramailah pergi ke pasaraya untuk beli beberapa barang. dalam perjalanan ada borak-borak dengan mak pasal barang make up dan memang mak ada kata nak beli compact powder nanti tolong ingatkan katanya..

maka sampailah di pasaraya tempat pertama yang di lalu adalah tempat make up dan nampaklah silkygirl buat promosi besar-besaran di situ jadi saya saja lah menyibuk dekat situ nak tahu jugak kot-kota murah boleh lah beli ..

melompat dengan riang bila dapat compact powder dengan harga RM5 kalau nak ikutkan harga asal dalam RM15 macam tu sekarang sudah jimat RM10 .. okey nak tahu sebab apa murah sesangat sebabnya kotak compact powder tu dah rosak sebenarnya tak rosak mana pun cuma kemek je tapi compact powdernya still elok lagi masih baru.

kalau ikutkan dulu-dulu lagi ( zaman habis belajar ) saya dah guna silkygirl cuma sejak dua tiga tahun nieh je dah bertukar jenama tapi still guna silkygirl jugak termasuklah pencuci tu …

kalau korang nak dapat harga yang berbaloi macam saya dapat nie rajin-rajin pergi pasaraya setiap sabtu atau ahad  biasanya giant atau aeon big buat jualan penghabisan stock ..  memang korang akan nampak kotak baragan tu kemek lah koyak lah tapi barangnya masih elok lagi .. jadi rajin-rajin lah ye..

banyak je barang yang saya dapat dengan harga yang sangat murah, bukan nya tak mampu nak beli tapi kena jadi bijak sikit lagi-lagi barang yang tak perlu sangat nieh … jadi sila jadi bijak sikit selepas nieh …

 

3 thoughts on “Compact Powder Silkygirl RM5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.