Perasan Cantik

By | 27/10/2014

10376190_295048810692152_4752686339467049876_n

 

 

Kononya lah masa wedding emy sabtu lepas konok nak fefeeling lah sekali bangun pun lambat jadi itu skaf pun tertinggal dekat rumah jadinya tak dapat lah nak fefeeling cecantik gitu ….

tetiba terasa macam best kalau keluarkan design shawl sendiri kan walaupun dalam kuantiti yang sikit untuk permulaan dengan harga yang agak berbaloi.. bukan nak untung sangat pun cuma terasa gembira dapat cecantik kan paling penting asalkan diri sendiri puas. mungkin akan dapat skaf love tu sekali kan …. hehehehehe

sebut pasal meniaga nie kadang-kadang ada yang ingat kena ada modal yang besar baru boleh meniaga tapi sebenarnya itu adalah silap tak semestinya ada modal yang besar kita akan berjaya tapi dengan modal yang kecik jugak kita boleh berjaya dan akan mungkin apa yang kita usahakan tu boleh menjadi besar yang penting jangan TAMAK .. bila ada penyakit TAMAK semua benda tak akan menajadi dan sampai apa yang mahu di usahakan tak akan berhasil.

dan juga jangan ada perasaan hasad dengki, jadi manusia yang rasional dalam semua benda dan teruskan usaha, bila ada perasaan hasad dengki sampai bila-bila pun kita akan berada di tempat yang sama dan tak akan maju.

 

 

3 thoughts on “Perasan Cantik

  1. Mazni Azmi

    Asas meniaga ada pemasaran. Tak perlu keluarkan produk sendiri pun 🙂

    Cuba ambil produk orang dan pasarkan. Dari situ kita faham kehendak pasaran.

    Bila dah faham sepak terajang bisnes jenis fesyen atau yang di pilih baru bagus nak masuk atau tidak

    Cara ini.. tak perlu keluar modal besar pun

    harga pengalaman tu yang penting
    Mazni Azmi recently posted…Shawl Jasmine 2 Tone Stok Terhad 12 Nov 2014My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.