Cabaran 30 Hari – Siri Tv Kegemaran

By | 18/09/2014

images (1)

 

 

saya bukan sengaja nka update begitu lambat tapi sebab sibuk dengan kerja tu banyak yang tertangguh tapi saya cuba kejar balik apa yang saya tangguh kan ye .. sila lah jangan marah saya …

cabaran hari ke 18 adalah siri tv kegemaran saya … sejak dari dulu lagi saya suka tengok CSI tak kisah lah apa-apa siri asalkan SCI .. bukan sebab pelakon dia tapi siri penyiasatan dia yang kadang-kadang kita tak jangka siapa pembunuh dan sebagainya memnag best lah siri nieh … selalu nya saya tengok dekat 8TV tapi tak ingat hari apa pulak ..

sorry saya tak minan korea jadi memnag tak lah nak tengok cerita korea .. running man pun layan sesekali je …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.