Cabaran 30 Hari – 5 Pekara Yang Saya Rindukan

By | 17/09/2014

Rindu

 

Slow teramat sangat line internet hari nieh ingatkan saya seorang saja yang mengalami masalah yang sama rupanya ramai jugak rakan-rakan yang mengalami masalah yang sama. apa yang di beritahun ianya berpunca dari kerosakan cable di dasar laut jadi kerja-kerja baik pulih sedang di lakukan.

ok berbalik pada tujuan asal hari ini merupakan cabaran hari 17 di mana cabaran yang saya kira kena dengan mood saya gitu..  ok jom tengok 5 pekara yang saya rindukan.

1- rindu nak minum nescafe bersama

2- rindu nak dengan lagu kegemaran bersama

3- rindu nak borak lama-lama macam dulu-dulu

4- rindu nak ngada-ngada

5- rindu nak buat semua benda bersama

 

kalau ikutkan banyak benda yang saya rindukan tapi cukup lah 5 je yang saya letak dekat sini… selebihnya saya simpan dalam hati je lah ye ..

 

6 thoughts on “Cabaran 30 Hari – 5 Pekara Yang Saya Rindukan

  1. yandi

    kalau slow internet juga terjadi di Indonesia bahkan sekarang sering terjadi delay karena gangguan jaringan internet, ya pastinya jika kabel bawah laut ada yang putus sudah pasti lama perbaikannya, terima kasih sudah berbagi
    yandi recently posted…Obat Batuk Kering GatalMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.